+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Villaggio Argentario

    • Přímo u písčité pláže
    • Plážový servis v ceně
    • 2 bazény
    • Ideální pro rodiny s dětmi
    • Wi-fi
    • Termín
      18.05. – 25.05.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Bez stravy










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Skvělá poloha láká k mnoha výletům po okolí, k poznání toskánské krajiny a protějších ostrovů. Komfortní nabídka služeb villagia umístěného přímo u překrásné pláže umožňuje strávení aktivní dovolené pro všechny klienty.

    Poloha:

    Villaggio se nachází přímo u krásné písčité pláže na poloostrově, který spojuje mys Argentario s pevninou. Je obklopeno stoletým piniovým hájem. Jen několik kilometrů jsou vzdáleny vyhlášené toskánské ostrovy Giglio, Giannutri a Montecristo. Do městečka Albinia s obchody, supermarkety a restauracemi je to cca 2 km.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici recepce, restaurace, pizzerie, bar u bazénu, bar na pláži, dětské hřiště, miniklub (v hlavní sezóně), amfiteátr (denní i večerní animace v hlavní sezóně), minimarket, multifunkční hřiště.
    Zdarma: bazén pro dospělé, bazén pro děti, vířivka, (v provozu v závislosti na počasí), Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu, parkoviště pro hosty.
    Za poplatek: půjčovna kol, lekce jízdy na koních, potápěčské centrum, lekce tenisu (1 km), windsurfingu, kitingu (10 km), plachtění (3 km), rybaření, večerní osvětlení sportovních hřišť.

    Ubytování:

    Apartmány mají balkon nebo terasu, sociální zařízení (sprcha, WC) a jsou klimatizovány (klimatizace zdarma). Apartmány jsou vybaveny TV, telefonem, fénem. Villino Superior BILO 4 Giglio (cca 40 m2) – obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvěma samostatnými lůžky, ložnice s manželskou postelí. Apartmány se nachází v přízemí nebo prvním patře. Villino BILO 4 Giannutri (cca 30 m2) – vstupní místnost s kuchyňským koutem a dvěma samostatnými lůžky, ložnice s manželskou postelí.

    Stravování:

    Bez stravy. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze - nutno vyžádat a objednat předem (platba na místě, polopenze 30 EUR/dospělá osoba/den,plná penze 40 EUR/dospělá osoba/den, dítě 4 - 11 let sleva 40%).

    Pláž:

    Písčitá pláž se nachází přímo u villaggia. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA (1 slunečník a 2 lehátka na apartmán, cca od 1.6.). Vodní sporty na pláži (kánoe a šlapadla - cca od 1.6.) zdarma.

    GPS:

    42.495248,11.193801

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
     
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie

    Poloha:

    Itálie se nachází na Apeninském poloostrově, na severu hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino. Z východu Itálii omývá Jaderské moře, z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Celková délka pobřeží je 7600 km. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri.

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Na území Itálie se rozprostírají rozdílné krajiny. Sever se nese ve znamení Alp, prakticky celým poloostrovem se táhne pohoří Apeniny. Pro tuto zemi ve tvaru boty je charakteristická rozmanitost krajiny a překrásné moře. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

    Počet obyvatel:

    60 115 000, 90% katolíci

    Hlavní město:

    Řím (2 774 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Italština

    Měna:

    Euro

    Ceny:

    Ceny v Itálii jsou příznivé, většina potravin v supermarketech stojí stejně jako u nás. Každá část Itálie je něčím známá, něčím výjimečná. Přiláká vás módní oblečení a výprodeje, trhy, jídlo, které si přivezete domů, olivový olej, víno a alkohol, šperky, „poklady“ na pouličních krámcích, poutní suvenýry.

    Platební karty:

    Jsou zde přijímány všechny běžné platební karty. V každém větším středisku jsou bankomaty a platby kartou jsou samozřejmostí.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V každém pobytovém místě lze bez problému automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých společností. Ceny se pohybují od 40 EUR/den za nejnižší kategorii automobilu, na ostrovech je půjčovné vyšší.

    Pláže:

    Pláže jsou převážně písečné, ale i písečnooblázkové a jen oblázkové. Najdete zde jak dlouhé rozsáhlé pláže, tak i menší romantická zákoutí. Většina pláží je veřejná, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

    Toskánsko

    Lokalita:

    TOSKÁNSKO
    Kraj proslulý uměním, historií a působivou scenérií. Města často obklopují etruské hradby a hojně rozšířená vegetace cypřišů. Krásné paláce svědčí o bohatství tohoto kraje a středověké radnice ukazují na odvěkou tradici demokracie a samosprávy. Za renesance se uměleckou špičkou stala Florencie, která dodnes láká tisíce turistů svou galerií Uffizi s největší kolekcí italského renesančního umění, půvabným mostem Ponte Vecchio s krámky zlatníků, dómem s baptisteriem, gotickým kostelem Santa Croce a dalšími památkami. Pisa dokázala ve středověku využít cest do zámoří k obohacení jak městské pokladnice, tak i vzdělanosti a kultury. Toskánské břehy jsou omývané na severu Ligurským mořem a na jihu Tyrhénským mořem.

    Albinia

    Lokalita:

    Albinia je oblíbené letovisko ze kterého se v posledních letech stává pozoruhodné turistické a lázeňské městečko. Rozprostírá se jen několik kilometrů od předhůří Monte Argentaria, v samém srdci národního parku Maremma. Nedaleko ústí řeky se nachází věže Saline, které jsou důkazem výroby soli. Díky kouzelné krajině a křišťálově čisté vodě je tato část pobřeží považována za jednu z nejkrásnějších v Toskánsku.

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    8,6 dobré - velmi dobré
    1 hodnocení
    Kvalita ubytování9
    skvělé
    Stravování8
    velmi dobré
    Vybaveni a služby hotelu8
    velmi dobré
    Úklid v hotelu9
    skvělé
    Personál hotelu9
    skvělé