+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Royal Island Resort & SPA

    PathPathPathPathPath
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Fitness & SPA
    • Rodinná atmosféra
    • Wi-fi
    • Termín
      15.04. – 24.04.2024 (10 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      duben 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Royal Island Resort & SPA svým hostům nabízí soukromí v kombinaci s krásnou přírodou a pohodlím, ubytování v prostorných plážových vilách, průzračnou lagunu a dechberoucí podmořský život. Je skvělým místem nejen pro zamilované páry a novomanžele, ale i pro rodiny s dětmi.

    Poloha:

    Resort Royal Island Resort & SPA se nachází v Baa Atolu na ostrůvku Horubadhoo, který je známý svým barevným podmořským životem. Ostrov je téměř 800 metrů dlouhý a 220 metrů široký. Ostrov je vzdálen od letiště v Malé cca 118 km, transfer místním letadlem z letiště trvá cca 20 minut a poté člunem cca 10 minut. Pláž je součástí hotelového resortu.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, à la carte restaurace, hlavní bar, bar u bazénu, venkovní bazén, dětský bazén, večerní programy v hlavním baru, obchod se suvenýry, obchod se šperky
    Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky, lehátka a osušky u bazénu.
    Za poplatek: SPA centrum, masáže, vířivka, tenisové kurty, stolní tenis, fitness, squash, kulečník, šipky, vodní sporty, potápěčská škola.

    Ubytování:

    Prostorné plážové vily s výhledem na indický oceán, verandou a předzahrádkou s vlastními lehátky a sociálním zařízením (vana a sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (individuální klimatizace zdarma) a vybaveny stropním ventilátorem, Wi-Fi (zdarma), TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek, zdarma láhev vody denně) a setem pro přípravu čaje a kávy. Maximální obsazenost tři dospělí. V resortu jsou k dispozici na vyžádání (podrobnější informace a ceny v CK) i plážové vily Sunset (vila na západě ostrově, výhled na západ slunce), rodinné plážové vily se dvěma ložnicemi (dvě propojené plážové vily) a vily s vlastním bazénem (dvě ložnice, obývací pokoj, denní místnost s barem a jídelnou, dvě sociální zařízení, vířivka, komorník, prostorná terasa s výhledem na oceán a vlastními lehátky, soukromá pláž, maximální obsazenost až 6 osob).

    Stravování:

    Služby premium all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), občerstvení během dne, zmrzlinu, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 01:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Ostrov obklopují krásné pláže pokryté jemným bílým pískem. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty, rybaření a potápěčská škola za poplatek.

    GPS:

    5.163037, 73.053117

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 323 Kč/osoba /pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 023 Kč/osoba/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 913 Kč/osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 613 Kč/osoba/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč2 413 Kč/osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč3 113 Kč/osoba/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 26. 5. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 26. 5. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Maledivy

    Poloha:

    Pohádkové Maledivy, které čítají přibližně 1200 ostrovů, z toho cca 200 obydlených, se nacházejí v Indickém oceánu, jihozápadně od Srí Lanky.

    Rozloha:

    90 000 km2

    Přírodní podmínky:

    Maledivské souostroví je tvořeno 26 atoly, jež dosahují v průměru několika kilometrů. Každý atol má uprostřed lagunu s korálovým útesem s velmi bohatým podmořským životem a vynikající viditelností. V oblasti atolu se nachází několik obydlených i neobydlených ostrovů.

    Počet obyvatel:

    Cca 280 000. Maledivy jsou islámskou zemí. Obyvatelstvo je velice přátelské a dokresluje tak obrázek snové dovolené.

    Hlavní město:

    Malé (cca 100 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Místní obyvatelé mluví řečí dhivehi, s vlivem sinhálštiny, tamilštiny, arabštiny, perštiny a urdu, druhým úředním jazykem je angličtina.

    Měna:

    MRF (Maledivská rufie)

    Ceny:

    Cenová hladina na ostrovech je vyšší, zpravidla každý hotel má k dispozici obchod se suvenýry a případně dalším zbožím, nakupovat je možné také v hlavním městě Malé.

    Platební karty:

    Jsou akceptovány American Express, Visa, Master Card, Diners Club, Eurocard, JCB. V hotelech je zvykem, že veškerá konzumace je připisována na účet klienta na jeho pokoj a tento účet je vyrovnán klientem v den odjezdu z hotelu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Vzhledem k velikosti jednotlivých ostrovů je půjčování motorových dopravních prostředků bezpředmětné, mnoho hotelů nabízí zdarma zapůjčení kol.

    Pláže:

    Maledivské pláže jsou považovány za jedny z nejkrásnějších na světě. Pravý tropický ráj v Indickém oceánu Vám dá zapomenout na starosti všedních dní a možnost vychutnat si jedinečné chvíle.

    Maledivy

    Lokalita:

    Baa Atol