Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
červenec 2024
červenec
poútstčtsone
srpen
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Grazia alla Scannella

    starstarstarstar
    • Novinka
    • Nádherné výhledy na moře
    • Dva termální bazény
    • Výborná kuchyně
    • Klidná dovolená
    • Wi-fi
    • Termín
      27.07. – 03.08.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      červenec 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Snídaně










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Kvalitně zrekonstruovaný hotel s úžasnou atmosférou a výbornou kuchyní se nachází na výběžku nad mořem s dechberoucími výhledy, na klidném místě. Hotel je vhodný pro milovníky odlehlých míst, kteří si chtějí dopřát odpočinek daleko od ruchu civilizace v úzkém spojení s mořem.

    Poloha:

    Hotel se nachází cca 1,5 km od centra městečka Panza s veškerou občanskou vybaveností, cca 4 km od malebného městečka Sant Angela a cca 4,5 km od pláže Citara s věhlasnými Poseidonovými zahradami. Hotelový minibus propojuje v pravidelných spojích hotel s autobusovou zastávkou na hlavní silnici u města Panza a do centra města Forio.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, venkovní bazén s termální vodou, vnitřní termální bazén, parkoviště.
    Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách hotelu), slunečníky a lehátka u bazénu.
    Za poplatek: wellness centrum (masáže a jiné procedury).

    Ubytování:

    Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Na vyžádání a za příplatek pokoje s bočním výhledem na moře, pokoje s přímým výhledem na moře a suity.

    Stravování:

    Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu (nabídka slaných a sladkých pokrmů) v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří (výběr z menu a zeleninový bufet) nebo plné penze.

    Pláž:

    Exkluzivní koupaliště a kamenná zátoka La Scannella se nachází přímo pod hotelem, přístup je po cestě cca 200 m dolů svažující se po skalním útesu. Lze zde využít koupání v moři z kamenného mola nebo v bazénech v areálu koupaliště.
    Oblast s řadou písčitých pláží a termálních parků je Sant Angelo, které je od hotelu vzdáleno cca 4 km. Pláž Citara s krásným termálním parkem Poseidonovy zahrady je vzdálená cca 4,5 km od hotelu. Obojí je dostupné autobusovou dopravou nebo taxi.

    GPS:

    40.70480, 13.86381

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Holiday Europe Extra včetně pojištění storna zájezdu (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč670 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek cestovní pojištění Holiday Europe Extra Plus včetně pojištění storna zájezdu (více informací zde)
     storno/plnění do 80 000 Kč1030 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč770 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Informace pro zákazníky:
    Po příjezdu na místo je hoteliérem vybírána pobytová taxa ve výši 3 EUR na osobu na noc.

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 25. 8. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Výše uváděná cena za osobu je počítána jako celková cena za dané složení osob děleno počtem všech osob, nezohledňuje rozdílné ceny za jednotlivé osoby a jedná se o čistě matematický výpočet průměru.

    Itálie

    Poloha:

    Itálie se nachází na Apeninském poloostrově, na severu hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino. Z východu Itálii omývá Jaderské moře, z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Celková délka pobřeží je 7600 km. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri.

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Na území Itálie se rozprostírají rozdílné krajiny. Sever se nese ve znamení Alp, prakticky celým poloostrovem se táhne pohoří Apeniny. Pro tuto zemi ve tvaru boty je charakteristická rozmanitost krajiny a překrásné moře. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

    Počet obyvatel:

    60 115 000, 90% katolíci

    Hlavní město:

    Řím (2 774 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Italština

    Měna:

    Euro

    Ceny:

    Ceny v Itálii jsou příznivé, většina potravin v supermarketech stojí stejně jako u nás. Každá část Itálie je něčím známá, něčím výjimečná. Přiláká vás módní oblečení a výprodeje, trhy, jídlo, které si přivezete domů, olivový olej, víno a alkohol, šperky, „poklady“ na pouličních krámcích, poutní suvenýry.

    Platební karty:

    Jsou zde přijímány všechny běžné platební karty. V každém větším středisku jsou bankomaty a platby kartou jsou samozřejmostí.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V každém pobytovém místě lze bez problému automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých společností. Ceny se pohybují od 40 EUR/den za nejnižší kategorii automobilu, na ostrovech je půjčovné vyšší.

    Pláže:

    Pláže jsou převážně písečné, ale i písečnooblázkové a jen oblázkové. Najdete zde jak dlouhé rozsáhlé pláže, tak i menší romantická zákoutí. Většina pláží je veřejná, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

    Ischia

    Lokalita:

    Ostrov Ischia je považován za nejkrásnější a nejslavnější ostrov Neapolského zálivu. Svůj věhlas získal díky stálému podnebí, léčivým pramenům a rozmanitým léčebným procedurám, milým obyvatelům a okouzlujícím přírodním krásám. Půvabný ostrůvek je často nazýván „stále zeleným ostrovem“ vzhledem k bujné vegetaci, která roste i kvete i v nevlídných ročních obdobích. Na ostrově najdeme více než sto léčivých termálních pramenů o různé teplotě, je zde nespočetné množství míst (vany a bazény), které umožňují koupání v termální vodě o teplotě od 28 až do 45 stupňů. Díky zásobám termální vody má téměř každý hotel vlastní termální bazén.
    Poloha ostrova: Ostrov Ischia se nachází v Neapolském zálivu, omývá ho Tyrhénské moře, má téměř kruhový tvar, od východu k západu je široký asi 10 km, od severu k jihu 7 km. Od neapolského přístavu je vzdálen asi 33 km.
    Rozloha: 47 km2 - ostrov je rozdělen mezi 6 obcí, jsou to: Ischia, Casamicciola Terme, Lacco Ameno, Forio, Serrara Fontana a Barano d'Ischia.
    Pláže: Pláže na ostrově jsou písečné, veřejné. Platí se pouze za slunečníky a lehátka.
    Zajímavosti: Ostrov není velký. Obvod měří asi 39 km a všechna hlavní centra ostrova spojuje jediná silnice. Dvě hlavní linky se pohybují po této silnici buď ve směru, nebo proti směru hodinových ručiček. Doprava je pravidelná, velmi častá a většina zastávek i autobusů je vybavena informačním systémem – monitorem, který informuje cestující o poloze autobusu, zastávkách a čase, kdy přijede další spoj. Turisté mohou využít týdenní síťovou jízdenku za cca 17 EUR. Pro ostrov Ischia jsou charakteristické hlavně termální lázně. Obvykle se jedná o kombinaci tzv. římské sauny a různých bazénů s termální vodou různé teploty. Zahrady (termální parky) jsou otevřené od května do září.
    Odlety a přílety: Odlety na Ischii jsou organizovány z letiště Praha. Příletové místo našeho letu je Neapol, kde vás budou očekávat naši delegáti, poté následuje cesta trajektem na ostrov Ischia.
    Doba letu: cca 2 hodiny, trajekt cca 1 hodinu.

    Panza

    Výlety

    Fakultativní výlety

    PŮLDENNÍ VÝLET KOLEM OSTROVA ISCHIA

    Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova jako Laco Ameno, centrum Casamicciola Terma, nejvýše položená vesnice Serrara Fontana s krásnými výhledy a S. Angelo, romantická rybářská vesnička v termálně nejaktivnější zóně ostrova. Během výletu zastávka na výborné cappuccino nebo domácí ostrovní víno ve vesnici Fontana, také ochutnávka místních likérů jako limoncello či rucolino. Výlet začíná dopoledne kolem 8:30 h nebo odpoledne po 14. hod. Doba trvání cca 5 hodin.

    Orientační cena: cca 18 EUR

    Fakultativní výlety

    VÝLET NA PERLU TYRHÉNSKÉHO MOŘE, OSTROV CAPRI

    Celodenní výlet na ostrov římských císařů Capri. Dopoledne poznání města Anacapri, možnost návštěvy vily S. Michele, výjezd lanovkou na Monte Solaro, kostel Sv. Michal atd. Oběd menu 12 EUR. Odpoledne hlavní město Capri, piazzetta s hodinovou věží, historické centrum, klášter Sv. Jakuba, Via Krupp atd. Na závěr doporučujeme lodní výlet kolem Capri 14 EUR s návštěvou jeskyň Grotta Bianca, Grotta Verde. Modrá Jeskyně za příplatek 12 EUR. V ceně transfer z hotelu do přístavu a zpět.

    Orientační cena: cca 62 EUR

    Fakultativní výlety

    TERMÁLNÍ PARK TROPICAL A SANT’ANGELO

    Celodenní relax v termálním parku Tropical na San Angelu s mírně radioaktivními termálními vodami. V ceně transfer z hotelu tam, celodenní vstupné, český průvodce a čerstvá pomerančová šťáva. Možno objednat transfer i zpět za 3 EUR. Koupací čepice s sebou (možnost zakoupit na místě).

    Orientační cena: cca 22 EUR

    OMLAZUJÍCÍ PRAMEN NITRODI A OBĚD VE VINNÉM SKLÍPKU

    Dopolední relax v termálních lázních Nitrodi. Sprchy se silně léčivou, omlazující pitnou termální vodou. Nádherná přírodní oáza se středomořskou vegetací a bylinkami (rozmarín, levandule, máta, oregáno…) ze kterých v místním baru dělají osvěžující granitu z termální vody. Po sprchové a pitné terapii oběd ve vinném sklípku s neomezenou konzumací vína.

    Orientační cena: cca 32 EUR vč. české asistence, dopravy tam a zpět, vstupu a oběda. Možnost zakoupení léčivé termální kosmetiky Nitrodi a vína.

    Fakultativní výlety

    POMPEJE A VESUV

    V časných ranních hodinách odjezd autobusem na pevninu. Dopolední prohlídka archeologického areálu Pompei s českým průvodcem, trvání 2,5–3 hodiny. Vstup 11 EUR. Zdarma do 15 let a nad 65 let. NUTNÝ DOKLAD S SEBOU. Na úpatí Vesuvu zastávka na oběd, menu 13 EUR. Výjezd do výšky 1000 m a odtud výstup na aktivní vulkán Vesuv (Národní park Vesuvio 1280 m. n. m) vstup 8 EUR na osobu. Vhodná turistická obuv.

    Orientační cena: cca 50 EUR

    Fakultativní výlety

    CELODENNÍ VÝLET LODÍ SPOJENÝ S KOUPÁNÍM A OBĚDEM NA PALUBĚ

    Celodenní výlet lodí kolem ostrova Ischia, kdy během celého dne objedeme ostrov, zastavujeme v zátokách na koupání i u termálních pramenů, co vyvěrají přímo do moře (jako třeba Sorgetto…), pokud počasí umožní vplouváme do jeskyň, co jsou kolem ostrova, tančíme na palubě za doprovodu neapolských kanzónů, jíme a pijeme, co hrdlo ráčí a žaludek unese. Sraz je v přístavu Forio v 9:45 h (možnost zajistit transfer tam za 3 EUR nebo tam a zpět za 6 EUR). Návrat do přístavu Forio v cca 17 h.

    Orientační cena: cca 45 EUR

    TERMÁLNÍ PARK AFRODITE APOLLON A SANT’ ANGELO

    Celodenní relaxace v termálním parku Afrodite Apollon se silně léčivou, mírně radioaktivní termální vodou, rozkládající se nad malebnou pláží Maronti. Přírodní sauna, Kneippovy lázně, bazény s různou teplotou a složením vody. V ceně doprava a vstup do parku.

    Orientační cena: cca 25 EUR

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    10 nejlepší
    6 hodnocení
    Kvalita ubytování10
    nejlepší
    Stravování10
    nejlepší
    Vybaveni a služby hotelu10
    nejlepší
    Úklid v hotelu10
    nejlepší
    Personál hotelu10
    nejlepší