+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    • Pláž cca 200 m
    • Prověřená kvalita
    • Rodinná atmosféra
    • Termín
      18.05. – 25.05.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Bez stravy










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Soukromá vilka uprostřed zeleně leží v klidné ulici nedaleko moře. Prostorné a vkusně zařízené apartmány Vám nabídnou atmosféru domova a dodají pocit pohodlí. Bezpočet malebných pláží, kterými je tato oblast známá, láká k prožití klidné dovolené.

    Poloha:

    Vilka se nachází cca 200 m od oblázkové pláže, centrum letoviska Novalja je vzdáleno cca 1,5 km, nejbližší restaurace se nachází cca 300 m, obchod s potravinami se nachází cca 600 m od vily. Od nejznámější pláže Zrče, kde se celé léto pořádají hudební festivaly a sjíždějí se lidé z celé Evropy, je vilka vzdálená cca 5 km. Z města na pláž je možné se dostat veřejnou dopravou.

    Vybavení:

    Zdarma: jedno parkovací místo u vily.

    Ubytování:

    Apartmán A6 - dvě ložnice, každá s manželským lůžkem, otevřená galerie (vyvýšené patro) s rozkládacím gaučem pro dvě osoby, prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a sedací soupravou, sociální zařízení (sprcha, WC). Apartmán je vybaven TV/SAT, klimatizací (za poplatek 6 EUR/den, platba na místě), balkon.

    Stravování:

    Bez stravy.

    Pláž:

    Oblázková pláž se nachází cca 200 m od vily. Další menší malebné pláže se nacházejí cca 550 m.


    Autobusová doprava - nástupní místa: Benátky nad Jizerou, Benešov, Blansko, Boskovice, Brandýs nad Labem, Brno, České Budějovice, Děčín, Dobříš, Dolní Dvořiště, Frýdek-Místek, Horažďovice, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Jihlava - Pávov, Kaplice, Klatovy, Kroměříž, Kuřim, Ladná, Liberec, Milevsko, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Příbor, Příbram, Semily, Soběslav, Strakonice, Svitavy, Tábor, Teplice, Turnov, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Vyškov, Zlín.

    GPS:

    44.564035, 14.868867

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Poplatky:

    Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa 9,80 EUR/dospělá osoba/týden, dítě 12-18 let 4,90 EUR/týden, dítě do 12 let pobytovou taxu nehradí, vratná kauce 40 EUR/osoba, závěrečný úklid 20-50 EUR dle velikosti apartmánu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Chorvatsko

    Poloha:

    Chorvatsko se nachází na Balkánském poloostrově. Jeho břehy jsou omývány Jaderským mořem, pobřeží se táhne v délce 1800 km a je lemováno více jak 1240 ostrovy.

    Rozloha:

    56 594

    Přírodní podmínky:

    Chorvatsko je proslulé křišťálově čistým mořem a nekonečnými zákoutími plnými zeleně. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

    Počet obyvatel:

    4 437 460

    Hlavní město:

    Zagreb (cca 792 875 obyvatel)

    Jazyk:

    chorvatština

    Měna:

    Od 1.1.2023 EUR (euro)

    Ceny:

    Celkově je v Chorvatsku dráž než u nás. Nejlevněji, stejně jako v Česku, se nakupuje v supermarketech a nejdráže v malých místních soukromých obchodech. Za ovoce a zeleninu zaplatíte přibližně stejně jako v Česku. Jednoduchá večeře v restauraci vyjde na 150 korun, v lepší restauraci stojí více – okolo 600 korun.

    Platební karty:

    Jsou přijímány všechny běžné druhy platebních karet. Bankomaty jsou v každém větším letovisku.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V každém pobytovém místě lze zapůjčit automobil a to jak u místních či mezinárodních filiálek známých společností (Avis, Hertz). Podmínkou je věk řidiče nad 23 let.

    Pláže:

    Chorvatské pobřeží je velmi rozmanité, najdete zde jak písečné, písečnooblázkové, tak čistě oblázkové nebo kamenité pláže i betonová plata.

    Severní Dalmácie

    Lokalita:

    Je oblast mezi Zadarem a Splitem. Do dané oblasti spadá i ostrov Pag. Počasí se vyznačuje horkými léty a umožňuje koupání od května do října. Žádná jiná oblast se nemůže pochlubit hned dvěma národními parky - Paklenica a Krka. Sev. Dalmácie je však bohatá i na kulturně historické památky. Moderním doplňkem zdejších rozsáhlých rekreačních možností jsou i jachtařské přístavy. Dostupnost tohoto přímoří již nyní výrazně ovlivňuje vybudovaná část dálnice Záhřeb - Split.

    Pag - Novalja

    Lokalita:

    NOVALJA – známé letovisko ležící na jihozápadním pobřeží ostrova Pag, 7 km od trajektu v Žigljenu. Nabídka restaurací je zaměřena na místní speciality (jehněčí, ryby, plody moře, pažský sýr). Okolní pláže jsou oblázkové. Vzdálenost z ČR (hraniční přechod Dolní Dvořiště) je 769 km, v úseku Žigljen – Prizna trajektem nebo po mostě (Pažský most).

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    9,4 velmi dobré - skvělé
    21 hodnocení
    Kvalita ubytování9.9
    velmi dobré - skvělé
    Stravování9.9
    velmi dobré - skvělé
    Vybaveni a služby hotelu8.6
    dobré - velmi dobré
    Úklid v hotelu10
    nejlepší
    Personál hotelu8.5
    dobré - velmi dobré