+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
duben 2024
duben
poútstčtsone
květen
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Bologna

    PathPathPath
    • 3 000 m od sjezdových tratí
    • 80 m skibus
    • Sauna

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Hotel v tradičním horském stylu nabízí útulně zařízené pokoje s dřevěným nábytkem. Je skvělým místem pro trávení dovolené pro aktivní lyžaře i milovníky relaxu.

    Poloha:

    Hotel se nachází cca 3 km od lyžařského vleku Kronplatz, zastávka skibusu se nachází cca 50 m od hotelu (skibus za poplatek).

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, úschovna lyží.
    Zdarma:Wi-Fi v areálu celého hotelu, sauna, parkoviště (do vyčerpání kapacity).

    Ubytování:

    Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, minibarem. Možnost až dvou přistýlek.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně se podávají formou bufetu. Večeře servírované s výběrem ze tří menu, salátový bufet.

    GPS:

    46.7948622, 11.9354561

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 2 EUR/osoba starší 12 let/noc se platí na místě.

    Poplatky:

    Informace pro klienty: vánoční večeře zahrnuta v ceně (bez nápojů). Silvestrovská večeře 60 EUR/osoba - povinný příplatek.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Itálie (zima)

    Kronplatz

    Lokalita:

    Lyžařské středisko KRONPLATZ leží v nadmořské výšce 835 - 2275 m a nabízí výborné podmínky pro lyžování a přes 60 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti. Výjimečnost areálu Kronplatz spočívá v tom, že se jedná o jednu horu kolem dokola opředenou lanovkami a sjezdovkami. Lanovky se sbíhají na vrcholu, odpadá tedy dlouhé přejíždění při změně sjezdovek. Také si můžete vybírat kde budete lyžovat podle postupujícího slunce. Protože jsou tu sjezdovky téměř kolem dokola, tak můžete podstatnou část dne lyžovat na slunci. Stručně shrnuto se jedná o výjimečnou a atypickou horu. Areál se pyšní moderností přepravních kapacit, velkým počtem zejména kabinových lanovek, což umožňuje vysokou přepravní kapacitu a pohodovou cestu vzhůru. Nejobtížnější je severní svah s černými 5 km dlouhými sjezdovkami Sylvester a Hernegg. Jihovýchod je vyznačován převážně modrými sjezdovkami, směrem k San Vigiliu i Olangu vedou široké červené tratě. Kronplatz nemá přímé napojení na žádný další areál Dolomiti Superski.
    Další zajímavostí jsou dvě dlouhé černé sjezdovky do Riscone, které díky severní orientaci drží vynikající podmínky pro sjezdové lyžování až do konce sezony. I přes nikterak oslnivou nadmořskou výšku se jedná o středisko s výbornými sněhovými podmínkami doplněnými umělým zasněžováním.
    Orientační cena šestidenního skipasu Plan de Corones/Kronplatz: dospělá osoba 225 EUR, dítě 175 EUR.