+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Villa Argentina

    PathPathPath

      Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

      Zanechte nám své údaje
      a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
      Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
      dle Vašich představ.

      Horský hotel s výbornou polohou, ležící na klidném místě a zároveň v těsné blízkosti sjezdových tratí.

      Poloha:

      Hotel se nachází v lyžařské oblasti Cortina d´ Ampezzo. Centrum Cortina je vzdáleno 5 km. Skiareál Cortina - část Tofana je vzdálen cca 50 m, skibus - 50 m od hotelu.

      Vybavení:

      Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, dětská hrací místnost, TV místnost, úschovna lyží.
      Zdarma: Wi-Fi (v hlavní budově), vstup do malého wellness (sauna, turecké lázně, infra sauna), malá posilovna, parkoviště.
      Za poplatek: garážové stání - 8 EUR/den.

      Ubytování:

      Dvoulůžkové pokoje Economy s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem, téměř všechny s balkonem. Možnost dvou přistýlek. Dvoulůžkové pokoje Superior s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem, téměř všechny s balkonem. Možnost jedné přistýlky.

      Stravování:

      Polopenze. Snídaně se podávají formou bufetu. Večeře servírované s výběrem ze tří menu, salátový bufet.

      GPS:

      46.5847689, 12.2538517

      Cena:


      V ceně zájezdu je zahrnuto:
      • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
      • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
      K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
      • volitelné doplňkové služby
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

      Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

      Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

      Pobytová taxa:

      Pobytová taxa cca 3,50 EUR/osoba starší 12 let/noc se platí na místě.

      Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

      Itálie (zima)

      Poloha:

      Rozloha:

      301 308 km2

      Přírodní podmínky:

      Počet obyvatel:

      Hlavní město:

      Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

      Jazyk:

      Měna:

      EUR (Euro)

      Ceny:

      Platební karty:

      Půjčování aut, motocyklů a kol:

      Pláže:

      Itálie (zima)

      Cortina d´Ampezzo

      Lokalita:

      CORTINA D´AMPEZZO je nejznámějším lyžařským střediskem Dolomit ležícím v nadmořské výšce 1224 – 2939 m. Známé je především díky konání olympijských her v roce 1956. Cortina d´Ampezzo nabízí 56 sjezdovek modré úrovně, 27 sjezdovek úrovně červené a 8 sjezdovek úrovně černé. Vysoká vybavenost kabinovými a sedačkovými lanovkami je dalším velkým pozitivem lyžařské oblasti. Orientace svahů na všechny světové strany umožňuje celodenní lyžování na slunci. Oblast Cortina je obklopena nádhernými hřebeny Dolomit jako jsou Tofana, Monte Cristallo a Sorapis. Milovníci lyžování zde naleznou téměř 140 km sjezdovek v několika střediscích. Ve středisku Pocol-Tofana se nabízí možnost vyzkoušení si olympijských tratí, dalšími vhodnými středisky pro skvělé lyžování jsou střediska Faloria-Cristallo, Misurina, Guatgné-Mietres a další. Středisko se nachází v blízkosti střediska Alta Badia a Marmolada/Arabba, která jsou napojená na Sella Rondu.
      Orientační ceny šestidenních skipasů: Cortina d´Ampezzo dítě 206 - 243 EUR, dospělá osoba 295 - 347 EUR. Dolomiti Superski (platí pro lyžování ve střediscích Arabba-Marmolada, Kronplatz, Val di Fiemme/Obereggen, Cortina d'Ampezzo, Alta Badia, Val Gardena/Alpe di Siusi, Val di Fassa/Carezza, San Martino di Castrozza-Passo Rolle, Valle Isarco, Tre Valli a Civetta) – dítě 222 - 261 EUR, dospělá osoba 317 - 373 EUR.