+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Ambre Resort & SPA

    PathPathPathPath
    • Pouze pro dospělé
    • Přímo u písčité pláže
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Fitness & SPA
    • V blízkosti golfového hřiště
    • Wi-fi
    • Termín
      09.04. – 18.04.2024 (10 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      duben 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Polopenze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Resort Ambre Resort & SPA je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Poloha, blízkost golfového hřiště Ile aux Cerfs Golf Club, skvělý servis, komfortní ubytování a vynikající kuchyně určitě uspokojí i náročné hosty. Resort je určen pouze pro dospělé.

    Poloha:

    Resort Ambre Resort & SPA se nachází v letovisku Belle Mare (východní pobřeží ostrova), v bezprostřední blízkosti pláže. Vzdálenost od letiště a hlavního města Port Louis cca 50 km a od golfového hřiště Ile aux Cerfs Golf Club (osmnáct jamek) cca 20 km.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, dvě à la carte restaurace (italská a mauricijská), lobby bar, bar u bazénu, bazén, konferenční místnost.
    Zdarma: Wi-Fi (v lobby), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness centrum, aquaaerobik, tenisové kurty, transfer na golfové hřiště Ile aux Cerfs Golf Club a green fee zdarma.
    Za poplatek: SPA centrum, masáže, manikúra, pedikúra, kadeřnictví, potápění, půjčovna kol, autopůjčovna.

    Ubytování:

    Komfortní pokoje Superior s výhledem do zahrady, balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (WC, sprcha, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek) a setem pro přípravu kávy a čaje. Maximální obsazenost dva dospělí. Pokoje s výhledem na moře a pokoje Deluxe (maximální obsazenost tři dospělí) na vyžádání a za příplatek.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu jsou podávány v hlavní hotelové restauraci. Možnost dokoupení programu all inclusive. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře) v hlavní hotelové restauraci a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v hotelem určených časech.

    Pláž:

    Pláž s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.

    GPS:

    -20.205085, 57.787093

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 323 Kč/osoba /pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 023 Kč/osoba/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 913 Kč/osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 613 Kč/osoba/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 26. 5. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 26. 5. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Mauritius

    Poloha:

    Ostrov Mauritius se nachází v Indickém oceánu, 900 km východně od ostrova Madagaskar. Společně s dalšími ostrovy v regionu (hlavně Reunion a Komory) tvoří souostroví zvané Maskarény.

    Rozloha:

    2 040 km2

    Přírodní podmínky:

    Ostrov vulkanického původu je téměř celý obklopen korály a korálovými útesy. Náhorní plošiny střídají mírné kopce a „hory“, které jsou povětšinou bohatě zalesněné. Nejvyšší z nich – Piton de la Petite Riviere Noire – však měří pouhých 828 metrů.

    Počet obyvatel:

    1,2 milionu. Zhruba 70 % obyvatel jsou Indové, zbytek jsou míšenci různých národů, kteří v průběhu historie Mauritius navštívili.

    Hlavní město:

    Port Louis (cca 149 672 obyvatel)

    Jazyk:

    Úředním jazykem je na Mauritiu angličtina. Ta však není jazykem nejrozšířenějším a nejpoužívanějším. Tím je kreolština, jež je rodným jazykem 80 % obyvatelstva. Na ostrově lze zaslechnout i různé další dialekty (čínské, indické, francouzské).

    Měna:

    MUR (Mauricijská rupie)

    Ceny:

    Orientační cena nápojů v hotelích střední kategorie – nealko cca 50,- Kč, pivo cca 70,- Kč, láhev vína 0,7 cca 400,- Kč. Většina hotelů je izolovaná a turisté využívají spíše hotelových služeb. Vodu z vodovodní sítě nedoporučujeme pít.

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Na Mauritiu si lze pohodlně vypůjčit vůz. Vozy vždy nemusí být srovnatelné se standardem, na které je našinec zvyklý. Největším rozdílem je ale to, že na Mauritiu se jezdí vlevo, což je pozůstatek nadvlády Britů.

    Pláže:

    Většina 330 km dlouhého pobřeží ostrova nabízí nádherné pláže s jemným bílým nebo zlatým pískem. Tyrkysová voda Indického oceánu s mnoha vyhlášenými potápěčskými místy je velmi bohatá na rozmanitý podmořský život. Potápění nebo šnorchlování zde je splněný sen každého milovníka podmořského světa.

    Mauritius

    Lokalita:

    Východní pobřeží

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    9,4 velmi dobré - skvělé
    6 hodnocení
    Kvalita ubytování9
    skvělé
    Stravování9.6
    velmi dobré - skvělé
    Vybaveni a služby hotelu9.5
    velmi dobré - skvělé
    Úklid v hotelu9.6
    velmi dobré - skvělé
    Personál hotelu9.3
    velmi dobré - skvělé