+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Sciatori

    PathPathPath
    • 2 děti do 6 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • 300 m od sjezdových tratí
    • 10 m skibus
    • Finská sauna
    • Wi-fi
    • Termín
      30.03. – 06.04.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      březen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Polopenze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Útulný rodinný hotel zařízený v alpském stylu. Součástí hotelu je malá sauna, která je ideální pro relaxaci po náročném lyžování. Vhodný pro všechny věkové kategorie.

    Poloha:

    Hotel Sciatori má výbornou polohu, leží téměř v centru Passo Tonale, cca 300 m od sjezdových tratí skiareálu Passo Tonale. Zastávka skibusu je cca 10 m od hotelu.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, úschovna lyží, Wi-Fi (v celém hotelu), finská sauna (1x za pobyt vstup zdarma, další za poplatek).
    Zdarma: Wi-Fi, parkoviště (do vyčerpání kapacity).
    Za poplatek: postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání), 10 EUR/den.

    Ubytování:

    Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem a trezorem. Možnost až dvou přistýlek (formou palandy).

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu. Večeře jsou servírované o třech chodech formou výběru z menu, součástí je salátový bufet.

    GPS:

    46.260984, 10.588321

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 2 EUR/osoba/noc se platí na místě.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Itálie (zima)

    Tonale - Ponte di Legno

    Lokalita:

    Velmi okouzlující lyžařské středisko, které se pyšní nadmořskou výškou 1121- 3016 m. n. m. vypínající se až na ledovec Presena se nachází v Trentinu v oblasti Lombardie. Je vhodné jak pro náročnější, tak pro začínající lyžaře.
    Toto místo zahrnuje 4 lyžařské areály – Ponte di Legno, Passo Tonale, ledovec Presena a Temú a nabízí celoroční vyžití s možností lyžařské sezóny od podzimu do jara.
    Areál zahrnuje až 28 lyžařských vleků se sjezdovými tratěmi 62 km, z toho modré sjezdovky tvoří 10,5 km, červené až 41,1 km a černé tratě 0,4 km. Návštěvníci mají možnost vyjet kabinkovou lanovkou až k samému ohromujícímu ledovci jménem Presena.
    Lyžařské středisko nabízí také jiné aktivity, jako je například snowpark, nebo Zip Line s až 1.273 metry, převýšením 249 m a sklonem 20 %. Navštivte také okolní místa, jako je historická obec Vione se středověkými domky nebo typická alpská vesnice Vermiglio s válečným muzeem Forte Strino.