+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.

Zapomeňte na nudu: 6 důvodů, proč si vybrat hotel s českými animacemi

15.07.2023 |

Cestovní kancelář ALEXANDRIA patří dlouhodobě ke špičce v oblasti animačních programů. Naše klubové hotely každoročně vzbuzují mimořádný ohlas, ba co víc, jsme neskutečně rádi, že se za námi klienti vracejí. Nevěříte? Pak pro vás máme šest důvodů, proč si pro svoji dokonalou dovolenou vybrat právě klubové hotely naší cestovní kanceláře.

1 Karcoolčin dětský klub

Máte děti a hledáte pro ně skvělý celodenní program, který je zabaví a vám dopřeje vytoužený odpočinek? Pak určitě oceníte KARCOOLČIN dětský klub, kde na vaše ratolesti bude každý den čekat jiný tematický program. S animátory budou vaše děti vyrábět všemožné předměty, zahrají si mnoho her, budou dovádět v bazénu a vy si zatím můžete bezstarostně odpočinout u dobré knihy,na některém z hotelových barů či se sami zúčastnit některé z animačních aktivit.


2 Animační programy nejen pro děti

V cestovní kanceláři ALEXANDRIA nám záleží na klientech všech věkových kategorií. Pokud není vaším stylem ležet celý den u moře, ale preferujete akčnější dovolenou, pak pro vás máme denní program pro dospělé. Věřte, že u šílených šipek se zasmějí všechny přítomné generace – od teenagerů přes dospělé až po seniory, aquazumba nenadchne zdaleka jen maminky a líné hry pobaví více i méně akční dovolenkáře.


3 Rodinný den s našimi maskoty

Kdy jindy si užít čas pohromadě, než na dovolené? I na to naši animátoři myslí. Proto na vás ve většině našich klubových hotelů čeká také rodinný den s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou. Společně s nimi si zasoutěží celá rodina jako tým. Karcoolka s Lexou a našimi animátory otestují vaši rychlost, postřeh, ale prověří i vaše mozkové závity při záludných kvízových otázkách. Garantujeme vám, že minimálně pro tento den budete v očích vašich ratolestí za superhrdiny!

Image

4 Animace po celou dobu vaší dovolené

Naši animátoři jsou vám k dispozici šest dní v týdnu, takže o zábavu budete mít postaráno po celou dobu vaší dovolené. Naši důkladně proškolení animátoři si pro vás nachystali pestrý program. Budou zde pro vás skoro celý týden a je jen na vás, jestli se připojíte na pár aktivit, nebo se necháte unést a budete se s nimi bavit celý den. Celý den? Ano, slyšíte správně! Hned ráno začínáme poklidným protažením a končíme večer, kdy se společně vyřádíme během dětské diskotéky a večerního programu.


5 Animace v češtině

Může se to zdát jako samozřejmost, ale naše animační programy jsou v českém jazyce. Pokud se tedy obáváte, že vám v cestování brání znalost cizích jazyků, nechte nás, ať vás přesvědčíme o opaku. Naše sehrané týmy animátorů a delegátů vám jsou po celou dobu vaší dovolené k dispozici a s čímkoliv vám pomohou.


6 Pestrá nabídka klubových hotelů

Naše klubové hotely patří mezi to nejlepší, co naše cestovní kancelář nabízí. Kromě animačních programů zde najdete skvělé jídlo, drinky, jedinečný servis, ale i širokou nabídku výletů po okolí, díky kterým můžete poznat vaši cílovou destinaci do posledního detailu. Samozřejmostí je i poloha přímo u pláže či v její těsné blízkosti.

Teď už je to jen na vás. Chcete raději objevovat skvostné pláže a tajemná zákoutí Bulharska nebo okusit krásu malebných řeckých ostrovů a jejich proslulou gastronomii? Je vám blízké charismatické Španělsko, krása přírody v Albánii, nebo hřejivé Turecko?

Přehled všech našich klubových hotelů naleznete zde: https://www.alexandria.cz/klubove-hotely-animace

Image