+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

      Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

      Zanechte nám své údaje
      a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
      Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
      dle Vašich představ.

      Nová rezidence se 37 luxusně zařízenými apartmány v oblasti Villa Rosa se nachází cca 350 m od nádherné písčité pláže a cca 2 km od centra městečka Alba Adriatica. Možnost přikoupení stravování v sesterském hotelu Park.

      Poloha:

      Rezidence se nachází v klidné části letoviska Alba Adriatica - Villa Rosa a je vzdálena cca 350 m od pláže a zároveň promenády s množstvím nákupních možností.

      Vybavení:

      Recepce s kavárnou, venkovní bazén s hydromasážní částí.
      Zdarma: venkovní parkovací místo, Wi-Fi (v recepci).
      Za poplatek: garážové parkovací místo.

      Ubytování:

      Všechny apartmány se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny klimatizací (klimatizace zdarma), TV a balkonem nebo terasou. Typ Bilo 4 – obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí. Typ Trilo 6 – obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, pokoj s palandou.

      Stravování:

      Bez stravy. Možnost dokoupení polopenze na místě. Snídaně v Mare Blu formou bufetu, večeře výběrem ze tří menu o dvou chodech a salátový bufet v cca 300 metrů vzdáleném hotelu Park.

      Pláž:

      Dlouhá, široká a velmi prostorná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 350 m od rezidence. Slunečníky a lehátka za poplatek. Vodní sporty za poplatek.


      Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Blansko, Boskovice, Brandýs nad Labem, Brno, České Budějovice, Děčín, Dobříš, Dolní Dvořiště, Frýdek-Místek, Horažďovice, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Klatovy, Kroměříž, Kuřím, Liberec, Mikulov, Milevsko, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přeštice, Příbor, Příbram, Semily, Soběslav, Strakonice, Svitavy, Tábor, Teplice, Turnov, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Vyškov, Zlín.

      GPS:

      42.849723, 13.923775

      Cena:


      V ceně zájezdu je zahrnuto:
      • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
      • česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
      • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

      K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
      • volitelné doplňkové služby
      • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
       storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
       storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
       
      • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
       storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
       storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
      • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
       storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
       storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

      Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 10. 2022.

      Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

      Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

      Itálie

      Poloha:

      Itálie se nachází na Apeninském poloostrově, na severu hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino. Z východu Itálii omývá Jaderské moře, z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Celková délka pobřeží je 7600 km. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri.

      Rozloha:

      301 308 km2

      Přírodní podmínky:

      Na území Itálie se rozprostírají rozdílné krajiny. Sever se nese ve znamení Alp, prakticky celým poloostrovem se táhne pohoří Apeniny. Pro tuto zemi ve tvaru boty je charakteristická rozmanitost krajiny a překrásné moře. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

      Počet obyvatel:

      60 115 000, 90% katolíci

      Hlavní město:

      Řím (2 774 000 obyvatel)

      Jazyk:

      Italština

      Měna:

      Euro

      Ceny:

      Ceny v Itálii jsou příznivé, většina potravin v supermarketech stojí stejně jako u nás. Každá část Itálie je něčím známá, něčím výjimečná. Přiláká vás módní oblečení a výprodeje, trhy, jídlo, které si přivezete domů, olivový olej, víno a alkohol, šperky, „poklady“ na pouličních krámcích, poutní suvenýry.

      Platební karty:

      Jsou zde přijímány všechny běžné platební karty. V každém větším středisku jsou bankomaty a platby kartou jsou samozřejmostí.

      Půjčování aut, motocyklů a kol:

      V každém pobytovém místě lze bez problému automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých společností. Ceny se pohybují od 40 EUR/den za nejnižší kategorii automobilu, na ostrovech je půjčovné vyšší.

      Pláže:

      Pláže jsou převážně písečné, ale i písečnooblázkové a jen oblázkové. Najdete zde jak dlouhé rozsáhlé pláže, tak i menší romantická zákoutí. Většina pláží je veřejná, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

      Palmová riviéra

      Villa Rosa

      Lokalita:

      VILLA ROSA je menší, klidnější městečko, které se za poslední dobu velmi rozvíjí, ale i přesto si zachovává velké množství zelených ploch s dětskými hřišti. I rezidence a hotely tohoto městečka jsou nejčastěji umístěny v krásných zahradách. Letovisko Villa Rosa ocení především rodiny s malými dětmi a lidé vyhledávající klidnější dovolenou. Pěší promenáda a cyklisticka stezka spojuje městečko s velmi živým střediskem Alba Adriatica.