+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
duben 2024
duben
poútstčtsone
květen
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Mozart

    PathPathPath
    • 100 m od centra
    • 800 m od sjezdových tratí
    • Na skibusu
    • SPA centrum

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Útulný a příjemný rodinný hotel, který má ideální polohu v centru lázeňského města. Zábava i nákupní možnosti se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu, navštívit lze termální lázně, krytý bazén, park, obchody, restaurace a kavárny.

    Poloha:

    Hotel Mozart se nachází cca 100 m od centra Bad Gastein a cca 800 m od lanovek lyžařského střediska Bad Gastein (Sportgastein). U hotelu je zastávka skibusu.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, snídaňová místnost, bar, výtah, úschovna lyží.
    Zdarma: Wi- Fi (v celém hotelu), SPA centrum (sauna, pára, infrakabina), parkovací místo (do vyčerpání kapacity), dětská postýlka pro dítě do 2 let.
    Za poplatek: malé zvíře 15 EUR/den (na vyžádání).

    Ubytování:

    Ubytování je možné v pokojích Standard a Panorama. Dvoulůžkové pokoje Standard se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem a trezorem. Dvoulůžkové pokoje Panorama se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem a trezorem. Možnost jedné přistýlky pro dítě do 17 let.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně formou bufetu. Večeře servírované formou čtyřchodového menu s možností výběru, salátový bufet.

    GPS:

    47.11794,13.134338

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 3 EUR/den/ osoba starší 15 let.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Rakousko (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    83 855

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Vídeň (cca 1 600 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Rakousko (zima)

    Bad Gastein

    Lokalita:

    Rakouské lyžařské údolí Gasteinertal patří do sdružení Skiamadé. Středisko se pyšní 211 km propojených sjezdových tratí, 58 km modrých, 124 km červených, 29 km černých tratí. K dispozici je 13 kabinek, 17 sedaček, 15 vleků, 537 sněhových děl, 90 km běžeckých stop.
    Samotný Gasteinertal je jedno z nejlepších rakouských lyžařských středisek v Salcbursku a jeho nabídka je skutečně všestranná. Prvním lyžařským střediskem po vjezdu do údolí je Dorfgastein. Svými 80 kilometry sjezdových tratí a propojením se sousedním údolím Grossarl má lví podíl na celé gasteinské nabídce. Velkou výhodou překrásného lyžařského střediska Gastein jsou tratě chráněné lesy, a tak si tu dobře zalyžujete i za horšího počasí. Najdete tu dlouhé sjezdy do údolí, široké carvingové tratě, tratě převážně střední obtížnosti i hospůdky s rakouskou horskou atmosférou. Lyžarské středisko Grossarl leží ve vedlejším údolí, proto je třeba si odpoledne hlídat provozní dobu lanovek, abyste se včas dostali na tu stranu údolí, kde jste začínali lyžovat. Hlouběji v údolí se nachází lyžařské středisko Bad Hofgastein - Angertal - Bad Gastein, kde na vás čeká cca 107 km tratí vysoké kvality. Začnete-li lyžařský den v areálu nad lázeňským městečkem Hofgastein, určitě nevynechejte 8 km dlouhý údolní sjezd Hohe Scharte, který začíná na holé planině mezi skalami, postupně vede lesy a končí dojezdem do Bad Hofgasteinu. Nahoře na planině lyžarského areálu Schlossalm najdete široké lyžařské tratě střední i lehké obtížnosti. Pokud se rozhodnete lyžovat nad Bad Gasteinem v lyžařském areálu Stubnerkogel, můžete vyjet lanovkou přímo z lázní Bad Gastein nebo z Angertalu nebo jet na lyžích z Hofgasteinu. I tady najdete převážně středně obtížné, dlouhé a pestré lyžařské tratě. Na konci celého Gasteinertalu je vysoko položené lyžařské středisko Sportgastein s 24 km carvingových tratí. Lyžařské středisko Sportgastein garantuje dobré sněhové podmínky až do konce dubna, terény připomínají svým vzhledem ledovcové oblasti. Celé údolí je velmi dobře propojené sítí skibusů, které jsou automaticky v ceně permanentky.
    Funpark najdou snowboardisté nad Dorfgasteinem. Ti, kdo dávají přednost bílé stopě, jistě ocení překrásné terény v tomto rakouském údolí. Mezi nejhezčí lyžařské tratě patří ty v Angertalu. Pokud nebudete chtít strávit celý den na lyžích, můžete se odreagovat v lázeňských centrech v údolí. Jak v Bad Hofgasteinu, Bad Gasteinu, tak i v Dorfgasteinu jsou areály s termálními bazény. Rakousko - Gastein doporučujeme všem lyžařům a snowboardistům.