+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    VM Resort

    PathPathPathPathPath
    • Dítě do 12 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • Přímo u písčité pláže
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Moderní interiéry
    • SPA centrum
    • Wi-fi
    • Senior program
    • Termín
      07.06. – 14.06.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      červen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Příjemný hotel otevřený v roce 2019 se nachází na klidném místě u krásné písčité pláže pokryté zlatavým pískem. Moderní interiéry, komfortně zařízené pokoje a program all inclusive - to vše je zárukou strávení pohodové dovolené pro klienty všech věkových kategorií.

    Poloha:

    Hotel se nachází na klidném místě na okraji městečka Golem. Mezinárodní letiště v Tiraně je vzdáleno cca 41 km, nákupní možnosti, restaurace a bary cca 5 km od hotelu v centru městečka Golem. Autobusová zastávka se nachází cca 500 m od hotelu. Hotel leží u písčité pláže.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, a la carte restaurace, pizzeria, bar u bazénu, bar na pláži, bazén, dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti.
    Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách a na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu.
    Za poplatek: SPA centrum, masáže.

    Ubytování:

    Standardní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky (maximální obsazenost tři dospělí). Za příplatek pokoje s výhledem na moře - možnost dvou přistýlek (maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě).

    Stravování:

    Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 8:00 do 10:00 h, obědy od 13:00 do 15:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h, odpolední občerstvení a neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Plážové osušky jsou k dispozici za vratný depozit. Vodní sporty a bar na pláži za poplatek. Pláž je od hotelu oddělená pouze pobřežní promenádou.

    GPS:

    41.253842, 19.520724

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Informace pro zákazníky:
    Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 25. 8. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Albánie

    Poloha:

    Albánie se nachází v severozápadní části Balkánského poloostrova. Západní část Albánie leží na pobřeží Jaderského moře, zatímco její jihozápadní část je omývána vodami Jónského moře. Celková délka pobřeží činí cca 450 km. Na severu hraničí s Černou Horou, na východě s Makedonií a na jihovýchodě s Řeckem.

    Rozloha:

    28 748 km2

    Přírodní podmínky:

    Albánie je rozmanitou zemí, kde naleznete jak atraktivní přímořská letoviska, tak i divoké hory pokryté nedotčenou přírodou, protínané hlubokými údolími, impozantními kaňony, křišťálově čistými jezery a řekami.

    Počet obyvatel:

    cca 2 870 000, 57 % muslimové.

    Hlavní město:

    Tirana, 500 000 obyvatel.

    Jazyk:

    albánština.

    Měna:

    albánský lek.

    Ceny:

    Místní měnu lze v destinaci směnit z dolarů nebo eur (často za ně můžete nakoupit i přímo – ale obvykle v horším kurzu). Ceny jsou zde obdobné, často i o něco nižší než u nás. Platí však, že v hotelových komplexech jsou ceny vyšší než v turisticky méně vyhledávaných lokalitách. Typickými albánskými suvenýry jsou zdejší originální keramika, místní vína či olivový olej.

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Albánské pobřeží lemují široké zlatavé písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, což ocení nejen rodiny s dětmi. Většina hotelů disponuje svými vyhrazenými úseky pláže, kde klienti mohou zdarma využít plážového servisu. Najdete zde však i zatím turismem nedotčené pláže vhodné k relaxaci a romantickým procházkám podél pobřeží s nezapomenutelnými panoramaty zdejší panenské přírody v pozadí.

    Albánie

    Durrës

    Lokalita:

    Letovisko Durrës (česky Drač) je druhým největším městem Albánie a pyšní se dlouhou a opravdu zajímavou historií. Durrës je považováno za jedno z nejstarších měst Albánie a v minulosti dokonce bývalo městem hlavním. Město Durrës je dnes však již považováno za nejčastěji navštěvované přímořské letovisko v Albánii, známé zejména pro své krásné písčité pobřeží lemující celý záliv, zlatavé pláže, azurově modré moře a výborné podmínky pro koupání. Návštěvu tohoto živého letoviska doporučujeme všem, kteří kromě moře a pláží chtějí poznat trochu albánské historie a kultury. Naleznete zde nespočet hotelů, restaurací, barů a kaváren, kde si můžete vychutnat mořské speciality a tradiční albánská jídla, která z velké části kombinují italskou a řeckou kuchyni. Milovníkům historie doporučujeme návštěvu velkolepých městských hradeb, mešity Fatih, římského amfiteátru, největšího na Balkáně, či stále funkčních římských lázní.
    Pláže: Pláže Dračské zátoky jsou písčité, vstup do moře je velmi pozvolný. Převážná většina pláží je veřejných. Hotely si ale velmi často část pláže pronajímají, aby svým hostům mohly poskytnout plážový servis zdarma.

    Výlety

    Fakultativní výlety

    Hlavní město Tirana

    Během tohoto polodenního výletu navštívíte centrum Tirany a seznámíte se s novodobými dějinami této země. Navštívíte nejvýznamnější zdejší památky a zajímavosti, například sochu albánského národního hrdiny Gjergje Skanderbega, úchvatnou starobylou mešitu, velkoryse pojatou hlavní třídu, budovy ministerstev navržené italskými architekty ve 20. letech minulého století, pravoslavný kostel či atypickou čtvrť „Blloku“ s rezidencí bývalého diktátora Envera Hodžy. Po prohlídce města bude následovat návštěva nedaleké ekofarmy, kde na účastníky výletu bude kromě prohlídky farmy čekat i chutný oběd ve zdejší vyhlášené restauraci, kde jsou podávány tradiční albánské pokrmy.

    Orientační cena: 50 EUR, dítě 3–12 let 35 EUR, 0-2 roky zdarma

    Fakultativní výlety

    Město Berat (památka UNESCO)

    V rámci půldenního výletu budete moci obdivovat krásy více jak 2 000 let starého města Berat, které návštěvníky okouzlí svou typicky středověkou architekturou. Berat je nazýván „městem tisíce a jednoho okna“. Kromě známých čtvrtí, křesťanské Goricy a muslimského Mangalemu, nelze opomenout ani impozantní pevnost tyčící se nad městem, v jejíchž prostorách se nachází ikonografické muzeum. Prohlídka nezapomenutelného města Berat bude doplněna výkladem o historii tohoto nejstaršího albánského města, za zmínku rovněž stojí cenné křesťanské kodexy ze 6. a 9. století n. l. (na celém světě se jich dochovalo pouze sedm), které byly nalezeny v místním kostele Nanebevzetí Panny Marie. Program jistě ještě zpříjemní oběd s ochutnávkou místních specialit (zahrnuto v ceně).

    Orientační cena: 60 EUR, dítě 4–12 let 30 EUR, 0-3 roky zdarma

    Fakultativní výlety

    Ohridské jezero

    Během tohoto celodenního výletu navštívíte Ohridské jezero – nejhlubší jezero celého Balkánského poloostrova. Zastavíte se ve městě Pogradec, které leží na břehu tohoto průzračného jezera a kde se během procházky po zdejší promenádě budete moci kochat nezapomenutelnými výhledy na pohoří Albánie a Makedonie. Samotná cesta k Ohridskému jezeru je skvělou příležitostí pro poznání nedotčené albánské přírody, historie, ale i současného života země. Během projížďky po jezeře budete moci obdivovat klášter svatého Nauma z 10. století. Na závěr výletu se zastavíte v malebné vesničce Tushemist, kde si budete moci užít nádherný výhled na celé Ohridské jezero.

    Orientační cena: 70 EUR, dítě 3–12 let 55 EUR, 0-2 roky zdarma

    Okruh městem Drač otevřeným výletním autobusem

    Okružní jízda autobusem provází na jednotlivých zastávkách nejkrásnějšími místy tohoto nejstaršího albánského města. Na trase nechybí archeologické muzeum, palác krále Zoga I. ani místní promenáda. Některé památky jsou spojeny i s příjemnou procházkou např. římský amfifiteátr z 2 stol. n. l. Poslední částí programu je osobní volno k vlastnímu objevování tohoto malebného města.

    Orientační cena: 35 EUR, dítě 5–12 let 20 EUR, 0-4 roky zdarma

    Fakultativní výlety

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    8,6 dobré - velmi dobré
    41 hodnocení
    Kvalita ubytování8.9
    dobré - velmi dobré
    Stravování8.6
    dobré - velmi dobré
    Vybaveni a služby hotelu7.8
    v pohodě - dobré
    Úklid v hotelu8.8
    dobré - velmi dobré
    Personál hotelu8.9
    dobré - velmi dobré