+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Meeru Island Resort

    PathPathPathPath
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Fitness & SPA
    • Bohaté zázemí
    • Wi-fi
    • Termín
      15.04. – 24.04.2024 (10 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      duben 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Plná penze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Meeru Island Resort je obklopen kokosovými palmami, krásnou lagunou s dlouhou pláží s jemným bílým pískem a pestrobarevným korálovým útesem. Resort se pyšní titulem nejlepší all inclusive hotel. Svým hostům nabízí přátelskou atmosférou, ubytování s veškerým komfortem domova a je ideálním místem pro milovníky potápění, golfu, pro páry a rodiny s dětmi.

    Poloha:

    Resort Meeru se nachází v oblasti severního atolu Malé, na ostrově Meerufenfushi s krásnou pláží s bílým pískem. Ostrov je téměř 1 200 metrů dlouhý a 350 metrů široký a vzdálen od letiště v Malé cca 45 km, transfer motorovým člunem trvá cca 55 minut.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, dvě hlavní bufetové restaurace, asijská à la carte restaurace, à la carte restaurace Hot Rock Restaurant & Bar, à la carte kavárna Meeru, pět barů, venkovní bazén, dětský bazén, venkovní infinity (nekonečný) bazén s výhledem na oceán (pouze pro osoby starších 18 let), dětský klub poblíž dětského bazénu (pro děti od 3 do 12 let), klub pro děti ve věku od 13 do 16 let, dětské hřiště, společenská místnost, knihovna, maledivské muzeum, nepravidelné večerní programy, nákupní galerie.
    Zdarma: Wi-Fi (Wi-Fi ve společných prostorách), slunečníky, lehátka a osušky u bazénu.
    Zdarma pro zákazníky s programem all inclusive: jedna plavba při západu slunce, jedna půlhodinová skupinová lekce šnorchlování (vybavení za poplatek), účast na skupinových lekcích jógy (jógy Pranayama, Asanas a Yoga Nidra), dvakrát denně možnost využití skupinového šnorchlování poblíž útesu (dopravu zajišťuje hotel, časový rozvrh na vyžádání v recepci), jedna půlhodinová skupinová lekce windsurfingu (včetně vybavení na jednu hodinu denně), jedna půlhodinová lekce golfu na Driving range (včetně vybavení), vstup na devítijamkovém ostrovním golfovém hřišti (včetně vybavení), využití fitness centra, tenisových kurtů včetně vybavení (v denních hodinách), kurtů na plážový volejbal a badminton (včetně vybavení) a fotbalového hřiště (včetně vybavení), stolní tenis (včetně vybavení), kulečník (včetně vybavení), šipky, zapůjčení kajaků a windsurfingových prken (včetně vybavení), sleva 20 % na vybrané SPA procedury v prvních dvou dnech pobytu.
    Za poplatek: SPA centrum, internetová kavárna, fitness centrum, dva osvětlené tenisové kurty, půjčovna tenisového vybavení, golfový trenažér, devítijamkové golfové hřiště, badminton, pétanque, vodní sporty na pláži, půjčovna kol, hlídání děti, pokojový servis, rybaření v hlubokém moři, potápěčské centrum (vrakové potápění, jeskynní potápění, útesové potápění, hloubkové potápění, noční potápění, tréninkové centrum PADI, prodej, pronájem a opravy vybavení a příslušenství), centrum vodních sportů (šnorchlování, parasailing, vodní lyžování, wakeboarding, jízda na banánu, katamarány, kajaky, vodní skútry, výlety na motorových člunech - pronájem a výukové lekce), výlety lodí, půjčovna jízdních kol, pokojová služba,
    Poznámka: Některá restaurační zařízení a místa na ostrově jsou určena výhradně pro osoby starší 18 let.

    Ubytování:

    Komfortní zahradní pokoje (50 m2) s venkovní terasou ve stínu palem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén na vyžádání) se nachází v blízkosti nově zrekonstruovaného baru Dhoni s bazénem, jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny stropním ventilátorem, Wi-Fi (zdarma), TV, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek) a setem pro přípravu čaje a kávy. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti. V resortu jsou k dispozici na vyžádání (podrobnější informace a ceny v CK) i plážové vily o rozloze 56 m2 a výhledem do laguny (tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti), plážové vily s vířivkou o rozloze 80 m2 a výhledem na oceán (maximální obsazenost tři dospělí), vily přímo na pláži (60 m2) s vířivkou, teráskou s lehátky a ničím nerušeným výhledem na oceán (maximální obsazenost tři dospělí) a vodní vily s vířivkou o rozloze 80 m2 (maximální obsazenost tři dospělí).

    Stravování:

    Plná penze. Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci (v restauraci Farivalhu pro hosty ubytované na jižním konci ostrova a v restauraci Maalan pro hosty ubytované na severním konci ostrova). Možnost dokoupení programu all inclusive. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi (snídaně, oběd, večeře) formou bufetu v hlavní restauraci (v restauraci Farivalhu pro hosty ubytované na jižním konci ostrova a v restauraci Maalan pro hosty ubytované na severním konci ostrova), občerstvení (pizza, hamburgery, zmrzlina) v době od 10:00 do 18:00 h v barech Dhoni, Hot Rock a Uthuru, pozdní občerstvení (od 18:00 h) v baru Dhoni, jednou za pobyt večeře v asijské wok restauraci à la carte (místa nutno předem objednat) nebo à la carte restauraci Hot Rock (místa nutno předem objednat), sleva 20 % na konzumaci v asijské wok restauraci à la carte (sleva se nevztahuje na nápoje), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických, nealkoholických a teplých nápojů (káva, čaj, ledová káva, ledový čaj, espresso, cappuccino, latte a macchiato, neperlivá balená voda (1 litr), balené ovocné limonády, mléčné koktejly a smoothie, rozlévané domácí vína - červené, bílé a růžové víno, gin, vodka, rum, whisky, tequila a brandy, vybrané alkoholické a nealkoholické koktejly - z destilátů místních značek) v hotelem určených barech a restauracích od 00:00 do 24:00 h (24 hodin), minibar na pokoji - neperlivá balená voda místní výroby (2 x 1 litr), ovocné džusy, červené, bílé a růžové víno, káva, čaj, ledová káva, ledový čaj a vybrané občerstvení (minibar se doplňuje jednou denně), jedna láhev (0,5 l) šumivého vína na pokoj a za pobyt. Uvedené časy jsou orientační. Hotel může bez předchozího upozornění podmínky programu all inclusive plus změnit. Program all inclusive končí v den odjezdu v 11:00 h.

    Pláž:

    Resort lemuje pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do vody. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA.

    GPS:

    4.454971, 73.716962

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 323 Kč/osoba /pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 023 Kč/osoba/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč1 913 Kč/osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 613 Kč/osoba/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 40 000 Kč2 413 Kč/osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč3 113 Kč/osoba/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 26. 5. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 26. 5. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Maledivy

    Poloha:

    Pohádkové Maledivy, které čítají přibližně 1200 ostrovů, z toho cca 200 obydlených, se nacházejí v Indickém oceánu, jihozápadně od Srí Lanky.

    Rozloha:

    90 000 km2

    Přírodní podmínky:

    Maledivské souostroví je tvořeno 26 atoly, jež dosahují v průměru několika kilometrů. Každý atol má uprostřed lagunu s korálovým útesem s velmi bohatým podmořským životem a vynikající viditelností. V oblasti atolu se nachází několik obydlených i neobydlených ostrovů.

    Počet obyvatel:

    Cca 280 000. Maledivy jsou islámskou zemí. Obyvatelstvo je velice přátelské a dokresluje tak obrázek snové dovolené.

    Hlavní město:

    Malé (cca 100 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Místní obyvatelé mluví řečí dhivehi, s vlivem sinhálštiny, tamilštiny, arabštiny, perštiny a urdu, druhým úředním jazykem je angličtina.

    Měna:

    MRF (Maledivská rufie)

    Ceny:

    Cenová hladina na ostrovech je vyšší, zpravidla každý hotel má k dispozici obchod se suvenýry a případně dalším zbožím, nakupovat je možné také v hlavním městě Malé.

    Platební karty:

    Jsou akceptovány American Express, Visa, Master Card, Diners Club, Eurocard, JCB. V hotelech je zvykem, že veškerá konzumace je připisována na účet klienta na jeho pokoj a tento účet je vyrovnán klientem v den odjezdu z hotelu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Vzhledem k velikosti jednotlivých ostrovů je půjčování motorových dopravních prostředků bezpředmětné, mnoho hotelů nabízí zdarma zapůjčení kol.

    Pláže:

    Maledivské pláže jsou považovány za jedny z nejkrásnějších na světě. Pravý tropický ráj v Indickém oceánu Vám dá zapomenout na starosti všedních dní a možnost vychutnat si jedinečné chvíle.

    Maledivy

    Lokalita:

    Severní Male Atol