+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.

Zimní útěk do tepla! Užijte si Emiráty bez jazykové bariéry a s českými animátory

30.10.2023 |

Nemůžete se dočkat, až zase utečete před zimou v Česku do tepla a zároveň už se vám nechce znovu do Egypta nebo na Kanáry? Vyrazte do našeho nového klubového hotelu Fujairah Rotana v Emirátech a užijte si svoji zimní dovolenou v pohodě! 

Prolomili jsme pro vás jazykovou bariéru

Spojené arabské emiráty patří mezi exotické destinace a jsou symbolem kosmopolitního světa. Přesto se nemusíte obávat jazykové bariéry. Z Prahy do Dubaje poletíte s českými Smartwings. Na letišti v Dubaji vás bude očekávat naše delegátka, která se do Emirátů přestěhovala z České republiky před několika lety a skvěle tedy zná místní i české poměry. V klubovém hotelu Fujairah Rotana vám pak se vším ochotně pomohou naši stále a všude přítomní animátoři, které jste mohli potkat v našich klubových hotelech už během léta. A co když se vydáte na výlet? Už teď se na vás těší náš místní průvodce, který vám kromě místních zajímavostí rád povypráví i o tom, jak je možné, že se může chlubit plynulou češtinou!

Klubový hotel tak, jak jste u nás zvyklí

5hvězdičkový hotel Fujairah Rotana Resort & SPA Alexandria Club situovaný přímo na pláži si zamilujete stejně jako my. Hotel disponuje čistými a prostornými pokoji s výhledem přímo na Indický oceán nebo do rozkvetlé zahrady. Pečovat o vás bude velmi přátelský a ochotný personál. Samozřejmostí je bar u prostorného bazénu i na pláži, kde jsou mimochodem slunečníky, lehátka i osušky zcela zdarma. Hotelová all inclusive restaurace nabízí široký výběr jídel do slova do písmene okořeněných místní kulturou, na své si zde ale přijdou i gastronomicky konzervativní jedinci. Vyzkoušet můžete také hotelovou à la carte restauraci zaměřenou na ryby a mořské plody. Maximální relaxace a odpočinek vás čeká v hotelovém spa centru. Za poplatek si lze zahrát také minigolf a využít osvětlený tenisový kurt. 

O tu pravou atmosféru a pohodu klubového hotelu se postará i náš animační tým se svým pestrým programem pro děti i dospělé. Ptáte se, jestli se za vámi na dovolené zastaví i oblíbená Karcoolka a Lexa? Nechte se překvapit! ☺

Image

A co děti, mají si kde hrát?

Zabavený potomek rovná se odpočinutý rodič, to my dobře víme! Vaše děti mohou řádit v dětském bazénu se skluzavkami, skákat v mírných vlnách nebo běhat v zelených hotelových zahradách. 6 dní v týdnu je otevřený Karcoolčin dětský klub s českými animátory, kteří se stanou těmi pravými parťáky pro vaše děti. Chybět samozřejmě nebude ani dětská diskotéka, spousta soutěží, her a zábavy, tak si nechte v kufru místo na diplomy!

Vystrčit paty z hotelu? Jen do toho!

Máme dobré zprávy i pro ty z vás, kdo si nepotrpí na týdenní intenzivní opalování na pláži. Blízko hotelu najdete známý Snoopy Island, a pokud milujete šnorchlování nebo potápění, ocitli jste se právě v ráji plném karet, murén, pestrobarevných rybiček a korálů. Nezklame vás ani třeba projížďka na mořském kajaku a další vodní sporty, které si lehce zařídíte i přímo v hotelu. Ranní běžci ocení dlouhé pláže s pískem, který se příliš neboří, takže běžecké boty klidně nechte na pokoji! Nedá vám spát ten vysoký kopec, který se tyčí nad hotelem? Vyrazte až na samotný vrchol vzdálený od hotelu zhruba 2,5 km. Díky vyšlapané cestičce se nemusíte bát, že byste tam netrefili, ale kvůli kamenitému terénu si tentokrát pevnou obuv spolu s lahví vody vezměte s sebou.

Láká vás prozkoumat poušť? Nenechte si ujít projížďku jeepem po zlatých písčitých dunách zakončenou beduínskou večeří. Kromě tradiční projížďky na velbloudech si tu můžete užít i spoustu zábavy při sand boardingu nebo jen sledovat nádherný západ slunce uprostřed pouště. Atmosféru dokonale dokreslí i břišní tanečnice.

Jestliže jste v Emirátech poprvé, neměli byste opominout ani Dubaj. Česky mluvící průvodce vám ukáže ikonická místa, kde se vám bude jednoduše tajit dech nad leskem a třpytem toho města. Do Dubaje lze navíc vyrazit i individuálně taxíkem či hotelovým shuttle busem.

Odhoďte strach a předsudky

Arabský svět je pro spoustu turistů stále ještě velkou neznámou a může vyvolávat obavy. V případě Spojených arabských emirátů je však rovnou hoďte za hlavu! Ve Spojených arabských emirátech platí velmi vysoké tresty a jedná se o zemi s naprosto minimální kriminalitou. V Emirátech také narazíte na lidi ze všech koutů světa, kteří tvoří drtivou většinu obyvatelstva. I díky tomu se setkáte s nevídaným respektem a tolerancí vůči jiným kulturám a náboženstvím. Už dávno neplatí například ani to, že na pokoji spolu nesmí být ubytovány nesezdané páry a že se všechny ženy bez výjimky musí zahalovat. Žádné diskriminace se nemusí obávat ani stejnopohlavní páry. Prostě země dovolené zaslíbená. Co víc si přát?


Aktuální informace a nabídku zájezdů do našeho nového klubové hotelu klubového hotelu Fujairah Rotana najdete zde.

Image