+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.

Řekněte sbohem zimním mrazíkům! Do naší nabídky přidáváme Spojené arabské emiráty

15.10.2023 |

Víte o tom, že CK Alexandria rozšiřuje svou nabídku o další atraktivní lokalitu? Dovolená ve Spojených arabských emirátech je na míru ušitá těm, kteří rádi uniknou před chladnými zimními dny středoevropského pásu. A proč ze všech exotických lokalit doporučujeme právě Arabské Emiráty? To vám mile rádi vysvětlíme na následujících řádcích.

Moře, moře, a ještě jednou moře

Začneme tím největším lákadlem Emirátů – moře je ideální ke koupání po celý rok! Jen si to představte. V Česku sousedi nazouvají řetězy na kola, prochladlé děti vyrážejí bobovat, nejmenovaná televize začne chrlit jednu reportáž za druhou, o tom, že voda doopravdy v zimě zmrzne… a vy se sluníte na pláži a když už vám přijde, že chytáte barvu přece jen trochu moc, tak se skočíte schladit do vod Perského zálivu, které mají neuvěřitelných 25°!

Krátký přímý let

Let z Prahy do Emirátů trvá necelých 6 hodin. To je výrazně méně času, než kolik byste museli trávit v letadle na cestě do Asie či do Karibiku. Let je navíc samozřejmě přímý, bez nutnosti přestupu a dalšího zdržení.

Kuchyně

A co si budeme povídat, když jde o dovolenou, tak dobré jídlo hraje klíčovou roli. V Emirátech se můžete těšit na širokou škálu exotických pokrmů. Od tradičních arabských specialit, jako je hummus, falafel a shawarma, po luxusní mezinárodní kuchyni, kterou nabízejí špičkové restaurace.

Image

Zážitky na každém rohu

Emiráty jsou místem, kde se nudit rozhodně nebudete. Můžete si zde vychutnat okouzlující trhy, prozkoumat moderní města s mrakodrapy a luxusními nákupními centry, navštívit některou z bezpočtu moderních atrakcí, které jinde nenejdete nebo se vydat na dobrodružnou pouštní výpravu. A když už budete chtít odpočinout, můžete se odvézt luxusními limuzínami nebo relaxovat v některém z luxusních wellness center.

Čeští animátoři

A teď k největší novince, na kterou se můžete těšit! Naše cestovní kancelář Alexandria má pro Vás na zimu 2023/2024 připravené zájezdy do Spojených arabských emirátů, a co je ještě lepší, otevíráme zde i první Alexandria Club hotel, kde vám budou dělat společnost naši čeští animátoři. Nádherné prostředí a bohaté zázemí hotelu Fujairah Rotana Resort & SPA Alexandria Club je ideální pro to, aby zde animátoři připravili program plný zábavy, her a soutěží pro děti i dospělé. O zábavu pro celou rodinu tak bude postaráno. Těšte se a přileťte za námi!

Na viděnou v Emirátech!

Image