+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.

Karcoolčin dětský klub pro vaše děti – my děti nehlídáme, my je bavíme!

18.07.2023 |

Představte si, že vaše děti vstupují do světa fantazie a dobrodružství, kde se setkávají s novými přáteli a vytvářejí si vzpomínky na celý život. To je přesně to, co mohou zažít během vaší rodinné dovolené v Karcoolčině dětském klubu, který najdete na všech našich klubových hotelech.

Nejenže zde vaše děti najdou špičkové animátory, kteří se budou starat o jejich zábavu a dobrodružství, ale také se mohou těšit na řadu tematických dní. Budeme společně pátrat po tajemství pradávných pirátů, prozkoumáme hlubiny oceánu, vyrobíme si vlastní módní kolekci, ale vyrazíme také na olympiádu, kde budeme soutěžit v tradičních i netradičních sportech a nebude chybět ani průzkumný let do tajemných koutů vesmíru. A co je nejlepší? Tímhle to ještě nekončí! Každý večer se budou vaše děti moct vyřádit na naši dětské diskotéce plné chytlavých hitů, které rozvlní i nejednoho rodiče. Budeme společně mlsat čokoládu, pořádně protáhneme tělo, ale nasedneme také na náš vláček, který nás doveze až do Diplomova.

Ano, slyšíte správně! Diplomov je kouzelné místo, kde na vaše ratolesti čeká spousta krásných odměn, medailí a hlavně diplomů, které dětem předají naší animátoři za obrovského potlesku celého hotelu. Naše animační týmy se jednoduše postarají o to, aby pro vaše děti byla letošní dovolená co nejintenzivnější, plná nových přátelství, skvělých dobrodružství a zábavy.

Image

A co vy? Budete mít konečně čas relaxovat, vychutnat si trochu sluníčka na pláži, objevovat nová místa nebo si dopřát nějaký ten koktejl v baru. Zkrátka a jednoduše, zatímco si vaše děti budou užívat neuvěřitelnou zábavu, vy se budete moci uvolnit a odpočinout si od každodenních starostí. A nebo se také trochu protáhnout a zabavit se při některé z množství aktivit, které naši animátoři chystají v rámci svého programu pro dospělé. Volba je jen na Vás.

Ať už se vydáte do Bulharska, Řecka, Španělska, Turecka, nebo Albánie, naše cestovní kancelář ALEXANDRIA vám garantuje, že na vaše děti bude čekat bohatý program plný aktivit a zábavy. Tak na co ještě čekáte? Přileťte a přesvědčte se sami, že naše Klubové hotely ALEXANDRIA jsou tím nejlepším místem pro dovolenou s dětmi!

Image