+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Blu Hotels Senales

    PathPathPathPath
    • 2 děti do 12 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • 100 m od sjezdových tratí
    • Vnitřní bazén
    • Krásné SPA
    • Rodinné pokoje 2+2
    • Wi-fi
    • Termín
      30.03. – 06.04.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      březen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Polopenze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Výborně situovaný hotelový komplex nacházející se přímo na sjezdovce je tvořen Club Hotelem Zirm a Sport Hotelem Cristal. Hotely mají výborné sportovní zázemí i pro mimo lyžařské aktivity a jsou vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak pro klienty všech věkových kategorií.

    Poloha:

    Club hotel Zirm se nachází ve vesničce Maso Corto, pouhých cca 100 m od lanovky na sjezdovky a 200 m od běžeckých tratí.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, společenská místnost, dětský klub (pro děti od 4 do 12 let), dětský koutek, animace, výtah
    Zdarma: trezor v recepci, vnitřní vyhřívaný bazén - nutná koupací čepice, wellness centrum - vstup povolen osobám starším 16 let (sauna, vířivka, posilovna), parkoviště
    Za poplatek: kulečník a stolní tenis, garážové stání 35 EUR/týden, malý pes 20 EUR/den.

    Ubytování:

    Hotel Cristal: Dvoulůžkové pokoje Standard s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT a trezorem. Možnost až dvou přistýlek formou palandy.
    Hotel Zirm: Dvoulůžkové pokoje Superior s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem. Možnost až dvou přistýlek formou palandy. Rodinné pokoje, které mají ložnici částečně oddělenou od obývací místnosti, kde se nachází palanda, s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT a trezorem.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu.

    GPS:

    46.778433,10.778961

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 2,50 EUR/osoba starší 12 let/noc se platí na místě.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Itálie (zima)

    Val Senales

    Lokalita:

    Menší lyžařské středisko VAL SENALES, které nabízí celoroční lyžování na Schnalstalském ledovci, se nachází v nadmořské výšce 2000 - 3258 m. n. m., při hranicích s Rakouskem v Ötztalských Alpách, a je oblíbené zejména lyžaři, kteří nechtějí svou dovolenou trávit ve vyhlášených masových lyžařských střediscích Dolomit. Za návštěvu také stojí pouhých cca 30 km vzdálené lázeňské městečko Merano, které je hojně navštěvované zejména v odpočinkový den dovolené. Oblast Val Senales je známá také díky objevení Ötziho, ledovcového muže, na Hauslabjochu. Stáří této mumie je odhadováno na 5 300 let. Lyžařské středisko Val Senales nabízí celkem 35 km sjezdových tratí různé úrovně (4 černé, 6 červených a 6 modrých sjezdovek), z kterých si vyberou jak začátečníci tak zkušení lyžaři. Val Senales nabízí také 20 km upravených běžeckých tratí a snowpark.
    Na sjezdovky na ledovci dopravuje lyžaře lanovka Gletscherbahn, která dopravuje lyžaře také zpět do údolí. Pro zdatné lyžaře doporučujeme návrat do údolí 8 km dlouhou sjezdovkou s převýšením 1200 m. Za velmi větrného počasí kabina na Grawand nejezdí.
    Vzdálenost lyžařského střediska z Prahy je cca 740km.
    Orientační cena šestidenního skipasu: Val Senales dospělá osoba 210 EUR, dítě 115 EUR, Ortler Skiarena zahrnující 15 lyžařských středisek a 300 km sjezdovek - dospělá osoba 210 EUR, dítě 145 EUR.

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    10 nejlepší
    1 hodnocení
    Kvalita ubytování10
    nejlepší
    Stravování10
    nejlepší
    Vybaveni a služby hotelu10
    nejlepší
    Úklid v hotelu10
    nejlepší
    Personál hotelu10
    nejlepší