+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Marco Polo (hotel)

    PathPathPath

      Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

      Zanechte nám své údaje
      a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
      Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
      dle Vašich představ.

      Villaggio je zasazené do zeleně citronovníků a pomerančovníků a nachází se poblíž nádherné písčité pláže Riaci (Ricadi – Santa Domenica), na jednom z nejkrásnějších míst Capo Vaticana s úchvatnými výhledy na zapadající slunce v Tyrhenském moři.

      Poloha:

      Prázdninový komplex se rozprostírá cca 2 km od úchvatného městečka Tropea. Je rozdělen na campingovou, rezidenční a hotelovou část. Villaggio je situováno ve třech úrovních vybudovaných do svahu s panoramatickým výhledem. Na první úrovni se nachází recepce a depandance s několika panoramatickými apartmány. Na druhé úrovni, která je spojena s pláží soukromou cestou a dvěma výtahy (za poplatek) jsou apartmány a hotelové pokoje, uprostřed se nachází bazén, amfiteátr, fotbalové hřiště a tenisový kurt. Třetí úroveň villaggia je situovaná přímo u pláže a tvoří ji campingová část, obchod, bar a restaurace. Pláž s bílým jemným pískem se nachází cca 50 - 350 metrů od villaggia.

      Vybavení:

      Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bar, restaurace, obchod, amfiteátr s animacemi cca od 15.6. do 15.9.
      Zdarma: venkovní bazén, fotbalové hřiště, parkování v areálu.
      Za poplatek: Wi-Fi, tenisový kurt.

      Ubytování:

      Ubytování je možné v pokojích Economy a Standard (Classic). Dvoulůžkové pokoje Economy se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, malou ledničkou a klimatizací (zdarma). Možnost až dvou přistýlek (dvě přistýlky formou palandy). Dvoulůžkové pokoje Standard (Classic) zrenovované pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, malou ledničkou a klimatizací (zdarma). Možnost až dvou přistýlek (dvě přistýlky formou palandy).

      Stravování:

      Polopenze. Snídaně kontinentální (sladké pečivo, šunka, sýr, pečivo). Večeře servírované 2 chodové menu (výběr ze 3 menu).

      Pláž:

      Pláž s bílým jemným pískem se nachází cca 50 - 350 metrů, místy skalnaté útesy (vhodná obuv do vody). SLUNEČNÍK A DVĚ KŘESÍLKA ZDARMA.

      GPS:

      38.666724, 15.866274

      Cena:


      V ceně zájezdu je zahrnuto:
      • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
      • česky mluvící asistent na telefonu • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
      K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
      • volitelné doplňkové služby
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
      • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

      Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 10. 2022.

      Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

      Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

      Itálie

      Poloha:

      Itálie se nachází na Apeninském poloostrově, na severu hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino. Z východu Itálii omývá Jaderské moře, z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Celková délka pobřeží je 7600 km. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri.

      Rozloha:

      301 308 km2

      Přírodní podmínky:

      Na území Itálie se rozprostírají rozdílné krajiny. Sever se nese ve znamení Alp, prakticky celým poloostrovem se táhne pohoří Apeniny. Pro tuto zemi ve tvaru boty je charakteristická rozmanitost krajiny a překrásné moře. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

      Počet obyvatel:

      60 115 000, 90% katolíci

      Hlavní město:

      Řím (2 774 000 obyvatel)

      Jazyk:

      Italština

      Měna:

      Euro

      Ceny:

      Ceny v Itálii jsou příznivé, většina potravin v supermarketech stojí stejně jako u nás. Každá část Itálie je něčím známá, něčím výjimečná. Přiláká vás módní oblečení a výprodeje, trhy, jídlo, které si přivezete domů, olivový olej, víno a alkohol, šperky, „poklady“ na pouličních krámcích, poutní suvenýry.

      Platební karty:

      Jsou zde přijímány všechny běžné platební karty. V každém větším středisku jsou bankomaty a platby kartou jsou samozřejmostí.

      Půjčování aut, motocyklů a kol:

      V každém pobytovém místě lze bez problému automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých společností. Ceny se pohybují od 40 EUR/den za nejnižší kategorii automobilu, na ostrovech je půjčovné vyšší.

      Pláže:

      Pláže jsou převážně písečné, ale i písečnooblázkové a jen oblázkové. Najdete zde jak dlouhé rozsáhlé pláže, tak i menší romantická zákoutí. Většina pláží je veřejná, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

      Kalábrie

      Lokalita:

      Poloha: Kalábrie je oblast na jihu Itálie, „ve špičce italské boty“. Je obklopena na severu oblastí Basilicata a Kampánie, na západě Tyrhenským mořem a na východě Jónským mořem. Za Messinským průlivem se na jihozápadě rozkládá Sicílie.


      Rozloha: 15 079 km2


      Hlavní město: Catanzaro


      Pláže: V Kalábrii si každý přijde na své. Jsou zde jak velké písčité pláže (označované v italštině většinou jako „Lido“), tak i malé romantické písčité plážičky mezi skalami. Moře je zde průzračně čisté a i ve velké hloubce je stále vidět písčité dno.


      Zajímavosti: Nejkrásnější oblast Kalábrie nese název Capo Vaticano. V těchto místech se do pobřeží zařezávají vysoké skály, které vytváří malé zátoky s romantickými písečnými plážičkami a křišťálově průzračnou vodou. Ne nadarmo pláže v Kalábrii patří mezi několik nejkrásnějších na světě.


      Capo Vaticano/Ricadi

      Lokalita:

      CAPO VATICANO – nádherná přírodní oblast, proslavená svými krásnými písčitými plážemi, skalnatými útesy a křišťálovým mořem. Nachází se nedaleko historického města Tropea. Capo Vaticano je obklopeno rozmanitou zelení a poskytuje romantický výhled na Liparské ostrovy.

      Výlety

      Fakultativní výlety

      STROMBOLI BY NIGHT – půldenní výlet

      Lodí navštívíte ostrov Stromboli, který je známý především pro svůj stále činný vulkán, jehož činnost probíhá v 15 minutových intervalech. V odpoledních hodinách příjezd na ostrov Stromboli, procházka, možnost večeře v restauraci a poté se za tmy vydáte lodí na moře k místu zvanému Sciara del Fuoco, odkud budete pozorovat výbuchy sopky.

      Orientační cena: dospělá osoba cca 50 EUR, děti do 12 let cca 33 EUR

      Fakultativní výlety

      LIPARSKÉ OSTROVY – celodenní výlet

      Lodí navštívíte tři nádherné sopečné ostrovy Lipari, Vulcano a Stromboli. Na ostrově Lipari lze absolvovat prohlídku historického města nebo se budete moci zúčastnit koupání přímo z lodě na překrásných světlých plážích u ostrova Lipari a aperitivu formou švédských stolů, který bude připraven na lodi hned poté. Na ostrově Vulcano můžete využít léčivých koupelí v sirném bahenním jezírku nebo na plážích ze sopečného písku.

      Orientační cena: dospělá osoba cca 53 EUR, děti do 12 let cca 35 EUR

      Fakultativní výlety

      TROPEA A CAPO VATICANO + OCHUTNÁVKY MÍSTNÍCH PRODUKTŮ – půldenní výlet

      Odjezd do městečka Tropea, které bývá často nazýváno perlou Kalábrie díky svým nádherným plážím, azurovému moři, historickým klášterům a budov, jako je například Cattedrale (normanská katedrála) s kostelem Panny Marie. Odtud je úchvatný výhled na městečko Tropea a na pobřeží. Výlet zahrnuje prohlídku města s volným programem s možností nákupu suvenýrů, ale také s možností degustace místních produktů. Další zastávkou je město Capo Vaticano, které je obdivované jako romantické místo plné klidu a odkud je krásný výhled na pobřeží.

      Orientační cena: dospělá osoba cca 30 EUR, děti do 12 let cca 18 EUR

      Fakultativní výlety

      SICÍLIE – VÝHLED NA SOPKU ETNU – TAORMINA – celodenní výlet

      Taormina je jedno z nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších měst Sicílie. Její kouzlo nespočívá jen v nádherných náměstích plných kaváren, obchůdků se suvenýry ale i v jejích historických památkách, jako je Dóm, řecké divadlo, odkud je překrásný pohled na zahrady Naxos a stále aktivní sopku Etnu. Návštěva města potrvá cca 3 hodiny s volným rozchodem. Možnost oběda v restauraci. Poté se přesuneme do města Messiny a tam uděláme krátkou zastávku na prohlídku unikátní katedrály.

      Orientační cena: dospělá osoba cca 60 EUR, děti do 12 let cca 55 EUR

      Hodnocení našich zákazníků

      Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

      8,7 dobré - velmi dobré
      5 hodnocení
      Kvalita ubytování10
      nejlepší
      Stravování
      Vybaveni a služby hotelu
      Úklid v hotelu7
      dobré
      Personál hotelu9
      skvělé