+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Malia Resort

    • 150 m od písčité pláže
    • Plážový servis v ceně
    • Bazén
    • Krásný komplex
    • Termín
      11.05. – 18.05.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Bez stravy










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Menší elegantní resort s bazénem je tvořený zděnými vilkami a nachází se nedaleko jedné z nejkrásnějších pláží Gargána, obklopen oleandry, piniemi a eucalyptovými stromy. Areál je moderně vybaven a je ideální volbou pro všechny věkové kategorie.

    Poloha:

    Apartmánový komplex se nachází 4 km severně od Vieste a cca 150 m od pláže. Nedaleko je autobusová zastávka.

    Vybavení:

    Bar u bazénu, venkovní bazén s posezením, dětské hřiště, zahradní grily, animační programy, miniklub, sportovní centrum v sousedním středisku Scialmarino, herna, sál s TV/SAT, bar, restaurace, pizzerie, obchod.
    Zdarma: jedno parkovací místo/apartmán, lehátka a slunečníky u bazénu.
    Za poplatek: tenisový kurt a stolní tenis v sousedním středisku Scialmarino.

    Ubytování:

    Apartmány typu BILO 5 Standard a BILO 4 DELUXE. Vkusně zařízené apartmány s krytou verandou a vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny TV/SAT. Klimatizace je na vyžádání, za poplatek 70 EUR/týden/apartmán. Typ Bilo 5 STANDARD - cca 30 m2, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou nebo palandou, jedno samostatné lůžko, ložnice s manželskou postelí, veranda s výhledem do zahrady. Typ Bilo 4 DE LUXE - cca 30 m2, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, ložnice s manželskou postelí, veranda. Modernější pokoje.

    Stravování:

    Bez stravy.

    Pláž:

    Dlouhá pláž se zlatavým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 150 m od apartmánů.Plážový servis ZDARMA (1 slunečník, 1 křesílko, 1 lehátko).

    GPS:

    41.912242,16.126335

    Cena:


    V ceně je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Poplatky:

    Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, platba na místě): povlečení a ručníky 7 EUR/osoba
    Informace pro klienty: Po příjezdu na místě jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: závěrečný úklid 30 EUR/apartmán, vratná kauce 100 EUR/apartmán.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie

    Poloha:

    Itálie se nachází na Apeninském poloostrově, na severu hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino. Z východu Itálii omývá Jaderské moře, z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Celková délka pobřeží je 7600 km. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri.

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Na území Itálie se rozprostírají rozdílné krajiny. Sever se nese ve znamení Alp, prakticky celým poloostrovem se táhne pohoří Apeniny. Pro tuto zemi ve tvaru boty je charakteristická rozmanitost krajiny a překrásné moře. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců v roce.

    Počet obyvatel:

    60 115 000, 90% katolíci

    Hlavní město:

    Řím (2 774 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Italština

    Měna:

    Euro

    Ceny:

    Ceny v Itálii jsou příznivé, většina potravin v supermarketech stojí stejně jako u nás. Každá část Itálie je něčím známá, něčím výjimečná. Přiláká vás módní oblečení a výprodeje, trhy, jídlo, které si přivezete domů, olivový olej, víno a alkohol, šperky, „poklady“ na pouličních krámcích, poutní suvenýry.

    Platební karty:

    Jsou zde přijímány všechny běžné platební karty. V každém větším středisku jsou bankomaty a platby kartou jsou samozřejmostí.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V každém pobytovém místě lze bez problému automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých společností. Ceny se pohybují od 40 EUR/den za nejnižší kategorii automobilu, na ostrovech je půjčovné vyšší.

    Pláže:

    Pláže jsou převážně písečné, ale i písečnooblázkové a jen oblázkové. Najdete zde jak dlouhé rozsáhlé pláže, tak i menší romantická zákoutí. Většina pláží je veřejná, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

    Apulie (Gargano)

    Lokalita:

    APULIE (italský název Puglia) je oblast ležící na jihovýchodě Apeninského poloostrova a malebné pobřeží Alálie se táhne v délce přes 800 km. Díky svým četným kulturně - historickým památkám a své mimořádné krajině patří k nejhezčím regionům Itálie. Na severu Apulie se nachází polostrov Gargano, který si zachoval nedotčenou krajinu, nespočet zátok a útesů a nachází se zde i národní park Parco Nazionale del Gargano (zaujímá celý poloostrov). Dalším národním parkem tohoto kraje je Parco Nazionale dell´Alta Murgia. GARGANO je poloostrov a stejnojmenný horský masiv tvořící pomyslnou „ostruhu“ italské „boty“. Největší atrakcí a současně i zvláštností Gargana jsou jeskyně přístupné pouze z moře. Nejvíce jeskyních systémů se nachází v pobřežním úseku okolo Vieste. Působivá jsou i garganská městečka, nejznámější z nich jsou Vieste, staré město vystavěné na skále nad mořem, či pitoreskní staré rybářské městečko Peschici. Všechna přímořská střediska se vyznačují především rozvinutým rybolovem.

    Vieste

    Lokalita:

    Vieste je italské město v provincii Foggio na jihu Itálie. Tato oblast je navštěvována nejen pro své krásné písečné pláže s čistým mořem, ale také pro její historické a přírodní krásy.

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    7,6 v pohodě - dobré
    2 hodnocení
    Kvalita ubytování9
    skvělé
    Stravování
    Vybaveni a služby hotelu8.5
    dobré - velmi dobré
    Úklid v hotelu5
    průměrné
    Personál hotelu8
    velmi dobré