+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Sunny Flower

    PathPathPath
    • 2 děti do 12 let za zvýhodněnou cenu
    • Písčitá pláž cca 30 m
    • Klidná část letoviska
    • Výhodná cena
    • Zábava i historie na dosah
    • Wi-fi
    • Dospělý na přistýlce - zvýhodněná cena
    • Termín
      09.06. – 16.06.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Ostrava
    • 0
      červen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Snídaně










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Očekáváte-li od své dovolené nejen odpočinek, ale i možnost nedaleké zábavy, je tento hotel správnou volbou. Jeho poloha na okraji letoviska zaručuje prožití klidné dovolené, přičemž rušné centrum plné zábavy a atrakcí je na dosah. K atraktivitě hotelu přispívá bezesporu i jeho poloha nedaleko pláže. Ideální volba pro zákazníky, kteří chtějí ochutnávat bulharskou kuchyni v mnoha restauracích v letovisku.

    Poloha:

    Hotel se nachází v severovýchodní části letoviska, cca 30 m od pláže a cca 200 m od pobřežní promenády.

    Vybavení:

    Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, lobby bar s terasou, venkovní bazén s dětskou částí.
    Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu, parkoviště.
    Za poplatek: trezor v recepci hotelu Blue Bay*** (cca 10 m od hotelu Sunny Flower).

    Ubytování:

    Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

    Stravování:

    Snídaně jsou podávány formou bufetu v restauraci hotelu Blue Bay*** (ten se nachází cca 10 m od hotelu Sunny Flower) v době od 08:00 do 10:00 h. Možnost dokoupení večeří (opět formou bufetu) v téže restauraci.

    Pláž:

    Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází cca 30 m od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

    GPS:

    42.709841,27.730407

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 25. 8. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Bulharsko

    Poloha:

    Bulharsko se nachází v jihovýchodní části Evropy na Balkánském poloostrově. Nekonečné možnosti zábavy pro děti i dospělé plus ubytování v hotelech, které tvoří nejmodernější hotelovou síť v Evropě. A to vše za nízké ceny, to je dovolená v Bulharsku. Kromě dlouhých písečných pláží, kvalitního ubytování a dobrých cen však Bulharská riviéra zaujme i dalšími lákadly, pro českého turistu neméně důležitými při výběru dovolenkové destinace. Ano, mluvíme o jídle a pití. Bulharsko totiž nabízí jak vynikající víno a dobré pivo, tak skvělé kulinářské zážitky. Rozhodujícím faktorem, který z Bulharska činí jeden z nejvyhledávanějších cílů moře vyhledávajících turistů, jsou ale samozřejmě nekonečně dlouhé a přitom úžasně široké pláže se zlatým pískem, to je Bulharsko - skvělá dovolená u moře.

    Rozloha:

    111 000 km2

    Přírodní podmínky:

    Bulharsko je známé nejen svým krásným pobřežím s pozvolna se svažujícími písečnými plážemi, které jsou ideálním místem pro strávení letní dovolené, ale také horami, z nichž je nejvyšší pohoří Rila (Musala 2925 m), kde lze na druhé straně prožít velmi kvalitní zimní dovolenou.

    Počet obyvatel:

    7 300 000

    Hlavní město:

    Sofia (1 400 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Úředním jazykem je bulharština, lze se domluvit rusky, anglicky, německy i česky.

    Měna:

    Národní měnou je bulharský lev (BGN), který se dělí na 100 stotinek. V době uzávěrky katalogu byl kurz 1,95 BGN = 1 EUR.

    Ceny:

    Ceny jsou v Bulharsku v průměru o 10 % nižší než u nás. Platí však, že v hotelových komplexech jsou ceny služeb a zboží vyšší než v turisticky méně vyhledávaných místech.

    Platební karty:

    V bankách a ve vybraných hotelech a restauracích jsou přijímány všechny běžné druhy platebních karet jako např. VISA, MasterCard, American Express aj. a jejich používání je stále běžnější. Bankomaty se dnes nacházejí téměř všude, včetně středisek cestovního ruchu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V Bulharsku působí místní i mezinárodní společnosti zabývající se půjčováním aut. U místních firem je Vám auto zapůjčeno proti dokladům a sazby se pohybují od 30 EUR/den do 50 EUR/den podle typu auta. Mezinárodní autopůjčovny na bulharském trhu, např. Sixt, mají ve své nabídce auta vyšší kvality a lze si je půjčit pouze proti kreditní kartě, zároveň jsou jejich sazby vyšší. Půjčovny aut se nacházejí ve všech větších střediscích. CK Alexandria má v Primorsku a Carevu vlastní horská kola, která půjčuje za velmi výhodných podmínek. V ostatních střediscích lze využít místních služeb.

    Pláže:

    Pláže v bulharských střediscích jsou bezplatné. Platí se pouze za slunečníky a lehátka. Prakticky na všech plážích je bohatá nabídka vodních sportů, např. skútrů, windsurfingů, tobogánů, vodních kol apod. – vše za poplatek.

    Bulharsko

    Slunečné Pobřeží

    Lokalita:

    SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku, je dlouhé několik kilometrů a leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná, 8 km dlouhá písčitá pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku zajišťují minivláčky a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava.
    Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti. Na své si přijdou i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy.
    Letovisko má živou pobřežní promenádu vedoucí po celé délce pláže skoro až k Nesebru. Je lemována množstvím kaváren, stánků a útulných restaurací. Během letní sezóny se zde koná mnoho festivalů, koncertů a jiných kulturních událostí. Velmi populární jsou také procházky po nádherně osvětlených kolonádách. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.
    Hlavním lákadlem letoviska je však pláž - osm kilometrů jemného světlého písku. Přístup do vody je hodně pozvolný, vhodný pro neplavce i malé děti, které se zde mohou bezpečně věnovat svým hrátkám. Za zmínku určitě stojí i místní aquapark Action, který je určen všem generacím. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, bazénů, vířivek, dětských bazénů, kaváren, restaurací, pizzerií, cukráren, barů u bazénů a mnoho dalších atrakcí.
    O Váš ničím nerušený pobyt se zde bude starat řada našich zkušených průvodců a delegátů. Stejně jako na ostatních místech Černomoří je pro Vás připravena široká nabídka fakultativních výletů.

    Výlety

    Fakultativní výlety

    AQUAPARK ACTION

    Den plný zábavy, příjemných zážitků s řadou skluzavek, bazénů, kaváren, restaurací, barů a jiných nezapomenutelných atrakcí.

    Poznámka: Níže uvedené ceny vstupenek a časy jsou pouze orientační, mohou se měnit.

    Ceny vstupenek: Celý den (od 10:00 do 18:00 h) Půlden (od 14:45 do 18:00 h)
    osoba vyšší než 130 cm49 BGN36 BGN
    osoba vyšší než 90 cm a menší než 130 cm25 BGN 18 BGN
    osoba menší než 90 cmZDARMAZDARMA
    osoba starší 60 let25 BGN18 BGN
    Fakultativní výlety

    NESEBR S PRŮVODCEM

    Nesebr je ceněné historické městečko zapsané do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Do dnešní doby z něj dýchá duch romantiky a dávné exotiky. Zásluhu na neopakovatelné atmosféře městečka má nejen unikátní lidová architektura, ale i obyvatelstvo, jehož značnou část tvoří ještě potomci řeckých osadníků. Nesebr je také vyhledávaným místem umělců, především pouličních malířů a hudebníků. Celé hodiny můžete brouzdat klikatými uličkami, kolem kamenných a dřevěných domů a zahrádek osázených fíkovníky a vinnou révou, a prohlížet si v nesčetných galeriích obrazy, keramiku a další umělecké předměty, které na rozdíl od většiny přímořských středisek nejsou přizpůsobeny pouze lacinému vkusu.

    Orientační cena: dospělí: 22 BGN, děti od 2 do 12 let: 15 BGN

    Poznámka: V ceně není zahrnuta doprava do Nesebru a zpět.

    Fakultativní výlety

    ROPOTAMO, SOZOPOL A PLAVBA KATAMARÁNEM

    Kombinace přírody a historie spolu s plavbou katamaránem učiní z tohoto výletu nezapomenutelný zážitek. Autobusem se dopravíte do přírodní rezervace Ropotamo, kde si vychutnáte relaxační projížďku lodí. Řeka Ropotamo uchvátí každého svým rostlinstvem a klidnou vodou. Poté se přesunete do blízkého historického města Sozopol, vychutnáte si oběd v místní restauraci a po něm se vydáte na pěší prohlídku. Stará část města byla vyhlášena architektonickou a historickou rezervací. Zástavbu tvoří množství původních domů z 18. a 19. století s podezdívkou a dřevěnými vysunutými patry těsně semknutými jeden k druhému. Návrat z výletu je zajištěn vysokorychlostním katamaránem.

    Orientační cena: dospělí: 98 BGN, děti od 2 do 12 let: 49 BGN.

    Poznámka: V ceně není zahrnuta doprava do Nesebru a zpět.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO VARNY S NÁVŠTĚVOU DELFINÁRIA

    Celodenní výlet do přístavního města Varny, které je právem označováno za perlu Černomořského pobřeží. Svým návštěvníkům nabízí nejen krásnou písčitou pláž, bohatou historii, mnoho muzeí, památek a dalších zajímavostí, ale také dlouhé bulváry lemované obchody, restauracemi, bary a kavárnami. Program výletu zahrnuje prohlídku města, návštěvu představení delfinária (unikátní delfíní show) a procházku přímořským parkem (park, který založil český botanik Anton Novák). To vše v doprovodu průvodce CK Alexandria.

    Orientační cena: dospělí: 90 BGN, děti od 2 do 12 let: 70 BGN.

    Fakultativní výlety

    JEDNODENNÍ VÝLET DO ISTANBULU

    Výlet za poznáním i nákupy. Krátký pobyt v Istanbulu Vám dává možnost seznámit se s historickým centrem evropské části města a zažít atmosféru tureckého trhu s neodmyslitelným smlouváním.

    Orientační cena za osobu: 135 EUR

    Poznámky:
    • V ceně není zahrnuto vstupné do jednotlivých památek.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Občané ČR mohou vycestovat pouze s platným cestovním pasem.
    • Platnost pasu - minimálně 6 měsíců po návratu, bezvízový režim.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 EUR = 24,57 CZK.
    • Minimální počet pro uskutečnění výletů je 20 osob.
    • Změna programu vyhrazena.

    Fakultativní výlety

    DVOUDENNÍ VÝLET DO ISTANBULU

    Dvoudenní výlet za poznáním i nákupy. Krátký pobyt v Istanbulu Vám dává možnost seznámit se s městem, místní kuchyní a zažít atmosféru tureckého trhu s neodmyslitelným smlouváním.

    Orientační cena za osobu: 220 EUR

    Poznámky:
    • V ceně není zahrnuto vstupné do jednotlivých památek.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Občané ČR mohou vycestovat pouze s platným cestovním pasem.
    • Platnost pasu - minimálně 6 měsíců po návratu, bezvízový režim.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 EUR = 24,57 CZK.
    • Minimální počet pro uskutečnění výletů je 20 osob.
    • Změna programu vyhrazena.

    Fakultativní výlety

    JEEP SAFARI

    Nevšední zážitek plný adrenalinu, na který se nezapomíná. Jízda džípem pohořím Stará planina (přes řeky, vesničky a lesy). Cílem je vesnička Prosinec, ve které si po návštěvě vesničky Erkeč a ochutnávce domácí limonády dáte výtečný oběd. V rámci programu si můžete vyzkoušet střelbu z pušky nebo oblékání místních krojů.

    Orientační cena: dospělí: 86 BGN, děti od 2 do 12 let: 50 BGN

    Fakultativní výlety

    BULHARSKÝ VEČER

    Večer plný neopakovatelných zážitků. Seznámíte se s bulharským folklórem a kulturou. Jedinečný folklorní program, tanec na žhavém uhlí, tradiční bulharská kuchyně, prvotřídní orchestr, volná zábava.

    Orientační cena: dospělí: 67 BGN, děti od 2 do 12 let: 39 BGN

    Fakultativní výlety

    PLAVBA LODÍ LAZY DAY

    Několikahodinová plavba lodí s vynikajícím obědem (podává se formou bufetu - velký výběr salátů, kuřecí prsní filety, ovoce), nápoji (konzumace vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů během celé plavby) a možností odpočinku, rybaření, koupání na otevřeném moři či opalování na palubě lodi. Během plavby určitě objevíte i kouzlo Starého Města a nesebrského zálivu.

    Orientační cena: dospělí: 69 BGN, děti od 2 do 12 let: 37 BGN

    Fakultativní výlety

    PIRÁTSKÁ PLAVBA LODÍ HOOK

    Dobrodružství, na které jen tak nezapomenete! Program zahrnuje plavbu lodí HOOK z přístavu Pomore na ostrov Svatá Anastázie a zpět, bohatou přehlídkou pirátských aktivit pro děti a dospělé, volný čas na prohlídku ostrova, oběd a neomezená konzumace vybraných alkoholický a nealkoholických nápojů na palubě.

    Orientační cena: dospělí: 79 BGN, děti od 2 do 12 let: 44 BGN

    Fakultativní výlety

    PIRÁTSKÁ PLAVBA LODÍ TATTOO

    Dobrodružství, na které jen tak nezapomenete! Program zahrnuje plavbu lodí Tattoo nesebrskou zátokou, bohatou přehlídkou pirátských aktivit pod vedením kapitána Jacka a jeho pirátské posádky, zábavné hry v bazénu, dovádění na tobogánu, koupání na otevřeném moři či opalování na palubě, oběd formou bufetu a neomezená konzumace vybraných nealkoholických nápojů, piva a sangrie na palubě lodi.

    Orientační cena: dospělí: 85 BGN, děti od 2 do 12 let: 42 BGN

    Poznámky:
    • Koupání je povoleno pouze osobám, které nepožily žádný alkohol.
    • Každé dítě dostane pirátský šátek jako suvenýr z pirátského výletu.

    Fakultativní výlety

    PLAVBA PŘI ZÁPADU SLUNCE

    Objevte z paluby lodi kouzlo starého Nesebru při západu slunce. Loď vyplouvá z nesebrského přístavu směrem k Slunečnému pobřeží a Svatému Vlasu. Okouzlí Vás krásné výhledy. Na palubě lodi bude k dispozici občerstvení a nápoje (neomezená konzumace nápojů).

    Orientační cena: dospělí: 57 BGN, děti od 2 do 12 let: 27 BGN

    Fakultativní výlety

    POTÁPĚNÍ

    Spojte Váš pobyt v Bulharsku s nezapomenutelnými zážitky pod mořskou hladinou. V rámci Vaší dovolené si můžete vyzkoušet potápění s přístrojem pod vedením zkušeného instruktora v programu pro začátečníky i pokročilé.

    Orientační cena za osobu: 129 BGN









    DŮLEŽITÉ INFORMACE:
    • O kompletní nabídce výletů a cenách vás bude informovat delegát v místě pobytu.
    • Pro členy ALEXANDRIA BONUS KLUBU poskytujeme slevy z cen fakultativních výletů.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 BGN = 12,56 CZK.
    • Upozorňujeme na skutečnost, že může dojít ke změně v programu výletu nebo z důvodu nenaplnění minimální kapacity i k jeho zrušení. • Minimální počet pro uskutečnění výletu je 20 osob.
    • Výlety se platí v místní měně a jsou provázeny česky nebo slovensky mluvícím průvodcem cestovní kanceláře ALEXANDRIA

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    9,1 velmi dobré - skvělé
    165 hodnocení
    Kvalita ubytování9.2
    velmi dobré - skvělé
    Stravování8.7
    dobré - velmi dobré
    Vybaveni a služby hotelu8.8
    dobré - velmi dobré
    Úklid v hotelu9.4
    velmi dobré - skvělé
    Personál hotelu9.5
    velmi dobré - skvělé