+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Süral Resort Alexandria Club

    PathPathPathPathPath
    • Dítě do 13 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • Aquapark
    • Animace v češtině 18.6.-15.9.
    • Dětský klub 18.6.-15.9.
    • Přímo u písčité pláže
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Oblíbený resort
    • Prověřená kvalita
    • Wi-fi
    • Senior program
    • Termín
      22.05. – 29.05.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Brno
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Stálice v naší nabídce velmi populární hotelový komplex Süral Resort Alexandria Club s krásnou zahradou a bohatým zázemím. Kromě odpočinku se můžete těšit i na zábavné aktivity, které pro Vás ve spolupráci s mezinárodním animačním týmem připraví i naši čeští animátoři. Poloha přímo u rozlehlé písčité pláže, menší aquapark s několika skluzavkami a tobogány, all inclusive restaurace a bary v hlavní budově, u bazénu i na pláži – to vše a ještě mnohem více nabízí tento oblíbený resort ležící navíc pouhých pár kilometrů od antických památek a bohatých možností nákupů a zábavy v historickém centru městečka Side.

    Poloha:

    Hotel se nachází v oblasti Colakli, cca 9 km od centra letoviska Side, 12 km od Manavgatu a cca 55 km od letiště, u dlouhé písčité pláže. Před hotelem se nachází promenáda lemovaná obchody.
    Adresa hotelu: Çolakli, Turizm Bölgesi, 07550 Manavgat/Antalya

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, výtahy, lobby bar, hlavní restaurace s terasou, dva bazény, bazén se skluzavkami a tobogany, dva dětské bazény, vnitřní bazén, bar u bazénu, snack bar na pláži, amfiteátr, diskotéka, obchod.
    Zdarma: Wi-Fi, fitness, turecké lázně, sauna, plážový volejbal, fotbal, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).
    Za poplatek: SPA centrum, masáže, peeling, kadeřník, tenis, stolní tenis, biliár, herna, čistírna, lékař.

    Ubytování:

    Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem (zdarma). Možnost až dvou přistýlek (patrová postele). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Na vyžádání rodinné pokoje s maximální obsazeností 4 dospělé osoby.

    Stravování:

    Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, pozdní snídaně od 10:00 do 10:30 h, gözleme, zmrzlinu, odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Součástí all inclusive programu je i plážový snack bar. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Krásná široká písčitá pláž se nachází přímo u hotelu za krásnou hotelovou zahradou. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA, vodní sporty za poplatek.

    Animace:

    Dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
    V hotelu Süral Resort vás nuda nečeká! Náš animační tým si ve spolupráci s hotelovým týmem připraví spoustu aktivit, u kterých si užijete tu pravou dovolenou. Řídíme se heslem ,,převážně nevážně“, a tak si u lehkého sportování užijete i spoustu zábavy. Děti se zabaví s českými animátory v dětském klubu, kde je čekají hry, kreativní tvoření a hlavně legrace! Večery patří dětské diskotéce a večerním představením v režii místních umělců.

    Animační sezona: 23. 6. - 2. 9. 2024
    V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

    GPS:

    36.816710,31.314439

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 25. 8. 2023 Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Turecko

    Poloha:

    Videoukázky:
    - Alanya - Belek - Lara - Side

    Turecko se rozkládá na Balkánském poloostrově a jihozápadní Asii na poloostrově Malá Asie, zvaném také Anatolie. Dělí se na evropskou a asijskou část, které jsou od sebe odděleny úžinou Bospor, která rozděluje na dvě části také největší turecké město Istanbul. Turecko hraničí na severovýchodě s Gruzií, na východě s Arménií, Ázerbájdžánem a Íránem, na jihovýchodě s Irákem a Sýrií. Z jihu omývá břehy Turecka Středozemní moře, ze západu Egejské moře. Na západním okraji evropské části Turecka probíhá hranice s Řeckem a Bulharskem. Severní břehy Turecka omývá Černé moře.

    Rozloha:

    780 580 km2

    Přírodní podmínky:

    Evropskou část Turecka tvoří Východní Thrákie, hraničící s Bulharskem a Řeckem. Asijská část, Anatolie, je značně hornatá. Uprostřed se rozkládá náhorní plošina. Pobřežní roviny jsou úzké, mezi nimi a centrální plošinou leží pohoří Taurus (podél pobřeží Středozemního moře) a Köroglu (podél pobřeží Černého moře). Východní Turecko je nejhornatější částí země. Pramení zde řeky Eufrat, Tigris a Aras, leží tu jezero Van a nejvyšší turecká hora, biblický Ararat (5165 m). Mezi jedinečné přírodní výtvory patří vápencové Pamukkale a také skalní města v Kappadokii. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně šesti měsíců v roce, vrchol léta bývá horký.

    Počet obyvatel:

    cca 74 815 000, 98% muslimové

    Hlavní město:

    Ankara

    Jazyk:

    turečtina

    Měna:

    turecká lira, 1 TL = cca 0,8 CZK, běžně jsou akceptovány Eura a USD

    Ceny:

    Nakupování v Turecku na mnohých bazarech může být nezapomenutelnou vzpomínkou pro každého. Smlouvání je jeho neodlučitelnou součástí. V Turecku není možno žádný obchod uspěchat a pro obchodníky je potěšením věnovat se každému zákazníkovi třeba i dlouhé hodiny. Mimo tržišť a bazarů zde existuje i síť supermarketů s pevně stanovenými cenami. Nejčastějšími suvenýry z Turecka jsou výrobky z kůže, koření, šperky, koberce.

    Platební karty:

    Platební karty jsou akceptovány na hotelech, v půjčovnách automobilů i ve velkých obchodních řetězcích. Malí obchodníci je většinou akceptují také, ale požadují poplatek za transakci.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Ve městech a zhruba do 50 km vzdálenosti od měst lze k dopravě využít tzv.“dolmuš“. Dolmuš je mikrobus jezdící po určitých trasách. Nemá pevné zastávky a pravidelný jízdní řád, zastaví všude, chce-li někdo nastoupit nebo vystoupit. Ve městě jezdí městská hromadná doprava. Při kratších projížďkách lze využít i služeb místních „TAKSI“ – žlutých vozů taxi, doporučujeme předem dohodnout cenu. Půjčovny automobilů jsou ve všech větších letoviscích, cena za pronájem se pohybuje od 35 EUR/den za nejnižší kategorii vozu.

    Pláže:

    V Turecku je několik typů pláží. Převažují písečné pláže (Side), místy s oblázkovým vstupem či kamennými platy (Alanya), hrubší písek s oblázky až kamínky (Kemer). Většina hotelů má hotelovou pláž, na které je plážový servis zdarma. Některé pláže jsou veřejné, především u městských hotelů, a na nich se plážový servis platí.

    Turecko

    Lokalita:

    Videoukázky:
    - Alanya - Belek - Lara - Side

    Nejznámější a nejnavštěvovanější oblast Turecka. Zahrnuje letoviska s vyhlášenými plážemi a kouzelným mořem - Alanya a Side.

    Side

    Lokalita:

    Side se nachází 75 km východně od Antalye. Za svou popularitu vděčí jednak své výtečné poloze na poloostrově, lemovaném dlouhými písčitými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací na agoru, k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Side je velmi romantické místo k strávení příjemné dovolené.

    Výlety

    Fakultativní výlety PAMUKKALE
    Každý, kdo navštíví toto úžasné místo, hned pochopí, proč dostalo název Pamukkale neboli Bavlníkový hrad. Pohled na překrásné bílé travertinové terasy, kaskády a jezírka, která vznikala z minerální vody stékající po skále v průběhu mnoha tisíc let, zanechá neopakovatelný dojem v každém návštěvníkovi. Na vršku nad Pamukkale a v jeho okolí se v areálu národního parku nachází ruiny římského antického města Hierapolis, které bylo známé svými ozdravovacími koupelemi.
    Orientační cena: cca 65 EUR






    Fakultativní výlety MANAVGAT A MĚSTO SIDE
    Nenechte si ujít plavbu lodí po tyrkysových vodách řeky Manavgat! Výlet zahrnuje koupání na jedinečné písčité pláži, ze které je snadný přístup do moře i do osvěžující řeky. Po chutném obědě navštívíme největší mešitu na Turecké riviéře a historické centrum městečka Side, kde se snoubí minulost se současností. Antické divadlo, agoru i Apollonův chrám naleznete jen pár kroků od bohatých nákupních možností a živého centra města s přístavem, který si v minulosti oblíbili i piráti.
    Orientační cena: cca 37 EUR






    Fakultativní výlety DELFINÁRIUM
    Delfinárium zcela jistě uchvátí nejen Vaše děti! Představení delfínů a lachtanů bude určitě nezapomenutelným zážitkem.
    Orientační cena: cca 32 EUR










    Fakultativní výlety TERMESSOS A MĚSTO ANTALYA
    Vydejte se s námi na výlet, který přináší to nejlepší z přírody a historie. Nedaleko Antalye, na úpatí pohoří Taurus, se nachází nejvýše položené antické město na světě - Termessos, které nedokázal pokořit ani Alexandr Veliký. Dodnes zde můžete vidět pozůstatky římských lázní, hradeb a agory, množství kamenných sarkofágů a hrobky vytesané do skal. To vše spolu s překrásným výhledem do okolí uchvátí srdce každého návštěvníka. V Antalyi navštívíte 25 m vysoké vodopády na řece Düden a jeskyni, která se za nimi ukrývá, mešity ze 13. a 16. století, Flétnový minaret či Hadriánovu bránu. Během volného času si pak budete moci užít magické uličky starého města, ve kterých se koná nepřetržitý bazar vhodný k nákupu suvenýrů, koření a všeho, co Vám bude doma připomínat Orient i dlouho po návratu.
    Orientační cena: cca 50 EUR

    Výlety se uskuteční při minimálním počtu cestujících. Změna programu vyhrazena.

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    9 skvělé
    748 hodnocení
    Kvalita ubytování8.9
    dobré - velmi dobré
    Stravování9
    skvělé
    Vybaveni a služby hotelu9.1
    velmi dobré - skvělé
    Úklid v hotelu9.2
    velmi dobré - skvělé
    Personál hotelu9.1
    velmi dobré - skvělé