+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Strofades Beach Alexandria Club

    PathPathPathPath
    • Dítě do 14 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • Animace v češtině 15.6.-15.9.
    • Dětský klub v češtině 15.6.-15.9.
    • Přímo u písčité pláže
    • Oblíbený hotel
    • Klidná lokalita
    • Wi-fi
    • Senior program
    • Termín
      31.05. – 07.06.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Velmi oblíbený klubový hotel s ideální polohou na klidném místě jen pár kroků od pláže a zároveň na dosah centra prázdninového letoviska Tsilivi, které si zachovává tradiční řecký ráz. Hotel se pyšní báječnou rodinnou atmosférou podpořenou navíc ještě přítomností našeho českého animačního týmu, který pro Vás připraví bohatý program plný zábavy. Díky své poloze, atmosféře a českým animačním programům pro děti i dospělé je tento hotel ideálním místem pro klienty všech věkových kategorií včetně rodin s dětmi.

    Poloha:

    Hotel se nachází v klidné okrajové části prázdninového letoviska Tsilivi, ležícím na východním pobřeží cca 9 km od letiště a cca 5 km od hlavního města Zakynthos. Samotné centrum letoviska Tsilivi, které nabízí svým návštěvníkům nepřeberné možnosti nákupů, restaurací, barů a zábavy, je vzdáleno cca 1200 m, kde se nachází také autobusová zastávka. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka přímo do hlavního města, odkud je možné se dostat do dalších částí ostrova. Aquapark pro menší děti se nachází cca 3 km od hotelu v letovisku Tsilivi a jeden z největších aquaparků v Řecku je vzdálen cca 8 km v Sarakinado. Hotel leží přímo u krásné písčité pláže, místy s oblázky s pozvolným vstupem do moře.
    Adresa hotelu: Tsilivi str., Tsilivi, Zakynthos, 29100

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, bazén s dětskou částí, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
    Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat), varná konvice (k zapůjčení na recepci).
    Za poplatek: plážové osušky (1 euro na den plus vratná záloha ve výši 10 eur).

    Ubytování:

    Standardní pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou individuálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

    Stravování:

    Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:00 h), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Písčitá pláž, místy s oblázky, s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Možnost využití vodních sportů (za poplatek).

    Animace:

    Nabité animační programy v češtině pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
    Máte chuť zažít kromě příjemné relaxace a odpočinku také něco nového a aspoň trochu aktivního? Chcete se bavit společně se svými dětmi? Nebo je raději necháte hrát s novými kamarády v Karcoolčině dětském klubu a sami dáte přednost chvilce populárního aqua aerobiku, partičce karet či turnaji v šipkách? Pak jsou tu pro Vás nachystáni Karcoolka, Lexa a naši animátoři. Z množství „převážně nevážně“ míněných soutěží, kvízů, her či aktivit, si jistě vyberete Vy i Vaše děti. A večer nesmí chybět dětská diskotéka a následná večerní představení.

    Animační sezona: 15. 6. – 15. 9. 2024
    Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

    GPS:

    37.814717,20.878089

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt


    Informace pro zákazníky:
    S platností od 1. 1. 2024 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírán poplatek za odolnost vůči klimatickým krizím ve výši 7 EUR na pokoj a noc. (ex pobytová taxa)

    Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 25. 8. 2023 Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Řecko

    Poloha:

    ŘECKO je kouzelná země, prozářená slunečními paprsky, prosycená vůní zrajících oliv a omývaná vlnami blankytně modrého moře. Řecko má velmi zajímavou minulost, krásnou krajinu a pestrou kuchyni, ale samozřejmě bychom neměli opomenout pohostinnost místních obyvatel, jež velice přispívá k příjemné atmosféře při pobytu v Řecku. Bohové Řecko milovali a rozmazlovali. Důkazem nám jsou chrámy a mocné monumentální stavby, jež pro ně vytvořili smrtelníci jako projev úcty a vděčnosti. Poloha: Řecko se nachází v jižní části Balkánského poloostrova a na ostrovech v Egejském, Krétském, Thráckém, Středozemním a Jónském moři.

    Rozloha:

    131 957

    Přírodní podmínky:

    Pro tuto balkánskou zemi je charakteristická velká přírodní rozmanitost, vysoká pohoří (Olymp, 2917 m), úrodné nížiny a krásné ostrovy. Ostrovy tvoří přes pětinu rozlohy země. Z tisíců řeckých ostrovů a ostrůvků jich má pouze 78 více než 100 celoročně žijících obyvatel. Několik stovek větších ostrovů se dělí do čtyř souostroví: v Egejském moři se nachází Kyklády, Severní a Jižní Sporády, součástí Jižních Sporád je i Dodekanéské souostroví. Poslední skupina se nachází v Jónském moři, jedná se o Jónské ostrovy. Nezařazené zůstávají ostrovy v Sáronském zálivu, Évia a Kréta. Klimatické podmínky jsou velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně pěti měsíců.

    Počet obyvatel:

    cca 11 500 000, 98 % pravoslavní.

    Hlavní město:

    Athény (cca 4 000 000 obyvatel)

    Jazyk:

    novořečtina.

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Obecně platí, že v Řecku jsou ceny vyšší než u nás. V létě je však ovoce, zelenina, spotřební zboží a některé druhy potravin téměř stejně drahé jako u nás. Nejčastěji nakupovanými dárky jsou místní vína, olivový olej, řecké sladkosti, likér Ouzo, brandy Metaxa, zajímavým dárkem je také „kombolói“ (řetízek s korálky, něco jako růženec, ale bez náboženského významu).

    Platební karty:

    Běžné druhy platebních karet jsou přijímány v hotelech a půjčovnách automobilů. V obchodech a restauracích ne vždy akceptují platby kartou. Bankomaty jsou v každém větším městě i ve střediscích cestovního ruchu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V každém pobytovém místě uvedeném v tomto katalogu si lze zapůjčit dopravní prostředek. Automobil lze zapůjčit oproti dokladům (platný řidičský průkaz občana EU, není vyžadován mezinárodní řidičský průkaz) a sazby se pohybují od 50 EUR/den, podle typu vozu. Motocykl se dá půjčit od 20 EUR/den.

    Pláže:

    Většina řeckých pláží jsou pláže veřejné. Jen ojediněle se setkáte se soukromou hotelovou pláží. Slunečníky a lehátka na pláži jsou většinou za poplatek. Pláže mohou být písčité, oblázkové, kamenité.

    Zakynthos

    Lokalita:


    Zakynthos je ostrov plný kontrastů, barev, starobylých staveb, vůní eukalyptu a levandule. Jeho pojmenování z doby benátské jako „Květ východu“ má ten správný význam. Dokáže totiž v sobě snoubit bohatou historii s tou nejprostší a nejčistší krásou přírody. Každého nejprve upoutá neuvěřitelná smaragdová barva moře, zalesněné kopce a pomalý životní styl místních obyvatel. Zelený ostrov plný poezie, hudby a lásky je domovem autora řecké národní hymny Soloma, ale i sv. Denise, patrona ostrova.

    Poloha ostrova: Zakynthos je nejjižnější a třetí největší ostrov v Jónském moři. Je vzdálen 13,5 km od Kefalonie a 15 km od severovýchodního mysu Peloponéského poloostrova. Jeho velikost je přibližně 50 km na délku a 30 km na šířku.

    Rozloha: 402 km2.

    Hlavní město: Zakynthos

    Pláže: Pláže na ostrově jsou písečné (jen místy písečnooblázkové), s pozvolným vstupem do moře. Jedná se o veřejné pláže, platí se pouze za slunečníky a lehátka.

    Zajímavosti: Zakynthos je jedním z nejdůležitějších míst, kde se rozmnožuje chráněná želva Kareta obecná (Caretta caretta). Svůj domov si našla v zátokách Laganas a Gerakas, které patří mezi nejvyhledávanější a nejkrásnější pláže ostrova. Na přilehlém nepřístupném ostrůvku Pelouzo žije i malá kolonie středomořských tuleňů Monachu-Monachus. Jeden z nejpopulárnějších turistických objektů je pláž ztroskotanců Navagio, s vrakem pašerácké lodi, dosažitelná pouze lodní dopravou. Za zmínku stojí Modré jeskyně ve Skinari na severovýchodě ostrova, kde sluneční paprsky ve spojení s mořskou hladinou vytvářejí neopakovatelné barevné spektrum.

    Odlety a přílety: Odlety na Zakynthos jsou organizovány z letiště Praha, Brno, Ostrava. Příletové místo našich letů je letiště Zakynthos u hlavního města, kde vás budou očekávat naši delegáti.

    Doba letu: cca 2,5 hodiny

    Teplotní tabulka:


      květen červen červenec srpen září říjen
    Teplota vzduchu °C 23 28 29 29 28 24
    Teplota vody °C 19 22 24 25 24 23

    Tsilivi

    Lokalita:

    Výlety

    KAIKI - LODNÍ VÝLET

    Výlet zahájíte cestou autobusem do přístavu Agios Sostis, odkud Vás kapitán lodi zaveze na malý půvabný ostrůvek Marathonisi, kde budete moci volný čas využít ke koupání a odpočinku. Dále Vás loď odveze na prohlídku „Modrých jeskyní“. Pokud Vám bude štěstí přát, uvidíte želvy Caretta caretta.

    Orientační cena za osobu: 38 EUR, děti od 2 do 12 let: 19 EUR

    KRÁSY ZAKYNTHOSU

    Kombinovaný výlet (autobusem a lodí), během kterého poznátek jak vnitrozemí ostrova, tak nejkrásnější Modré jeskyně a pláž Navagio. Během výletu navštívíte farmu rodiny Therianu, která již po generaci pěstuje olivovníky a vyrábí z nich olej, dále plavbu lodí (není zahrnuto v ceně) k nejkrásnějším Modrým jeskyním a k pláži Navagio (možnost pořízení fotografii), zastávka na oběd v tradiční řecké taverně (není zahrnut v ceně) a jako poslední zastávka bude vesnička Exo Chora, kde je možnost vidět nejstarší olivovník na ostrově.

    Orientační cena za osobu: 39 EUR, děti od 2 do 12 let: 22 EUR



    DŮLEŽITÉ INFORMACE:
    • O kompletní nabídce výletů a cenách vás bude informovat delegát v místě pobytu.
    • Pro členy ALEXANDRIA BONUS KLUBU poskytujeme slevy z cen fakultativních výletů.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Kurz ČNB ke dni 31. 9. 2022: 1EURO = 26.195 Kč.
    • Upozorňujeme na skutečnosti, že může dojít ke změně v programu výletu nebo z důvodu nenaplnění minimální kapacity i k jeho zrušení. Minimální počet pro uskutečnění výletu je 15 osob.
    • Výlety se platí v místní měně a jsou provázeny česky nebo slovensky mluvícím průvodcem cestovní kanceláře ALEXANDRIA

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    8,1 dobré - velmi dobré
    1390 hodnocení
    Kvalita ubytování7.9
    v pohodě - dobré
    Stravování8
    velmi dobré
    Vybaveni a služby hotelu7.9
    v pohodě - dobré
    Úklid v hotelu8.1
    dobré - velmi dobré
    Personál hotelu8.6
    dobré - velmi dobré