+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Belvedere Alexandria Club

    PathPathPathPathPath
    • Dítě do 14 let ZDARMA nebo za zvýhodněnou cenu
    • Miniaquapark
    • Animace v češtině 27.5.-20.9.
    • Dětský klub 27.5.-20.9.
    • Písčitá pláž 150 m
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Komfortní ubytování
    • Skvělý servis
    • Wi-fi
    • Senior program
    • Dospělý na přistýlce - zvýhodněná cena
    • Termín
      26.05. – 02.06.2024 (8 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      květen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Legendární hotel Belvedere Alexandria Club získal modernější, komfortnější a prostornější podobu a po právu samozřejmě i pět hvězdiček. Těšit se můžete na bohaté zázemí s rozlehlými bazény, hřištěm, amfiteátrem, restaurací i bary a také na služby all inclusive, do jejichž kvality se stejně jako do podoby celého hotelu promítají naše dlouholeté zkušenosti, stejně jako přání našich zákazníků. Chybět nebudou ani naši animátoři v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou a s programem plným zábavy pro děti i dospělé.

    Poloha:

    Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen cca 150m od severní pláže, cca 350 m od jižní pláže a cca 200 m od centra.

    Vybavení:

    Hotel Belvedere Alexandria Club nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, směnárnu, lobby bar, restauraci s terasou, bar u bazénu, dva venkovní bazény (jeden s tobogany), dětský bazén s pirátskou lodí a skluzavkami, amfiteátr, venkovní dětský koutek, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v češtině, multifunkční sportovní hřiště.
    Zdarma: Wi-Fi v celém hotelu včetně pokojů, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), menší aquapark, fitness, stolní tenis, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
    Za poplatek: pokojová služba, biliár, masáže, prádelna, čištění oděvů, žehlení oděvů, půjčovna kol. Masáže, kadeřnické služby, manikúru a pedikúru lze objednat v recepci hotelu.

    Ubytování:

    Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) a komfortní pokoje Superior s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí (instantní káva a čaj). Možnost dvou přistýlek (praktické rozkládací dvojkřeslo s boky, každé křeslo se rozkládá samostatně). Maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i pokoje Deluxe se sdíleným bazénem (s oddělenou privátní sekcí pro každý pokoj), rozkládacím dvojkřeslem s boky (každé křeslo se rozkládá samostatně) a terasou s lehátky (maximální obsazenost čtyři dospělí), junior suity JS 2+2 (dvě místnosti - ložnice a denní místnost s dvěma lůžky, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suita SS 4+2 (tři místnosti - dvě ložnice a denní místnost s rozkládacím dvojkřeslem s boky - každé křeslo se rozkládá samostatně, maximální obsazenost šest dospělých). Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) suity a pokoje Deluxe s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem, chladničkou (1,5 l balené vody denně), kávovarem (dvě kapsle denně) a varnou konvicí (instantní káva a čaj).

    Stravování:

    Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídaně (uzeniny, sýry, zelenina, ovoce) na terase restaurace v době od 10:30 do 11:00 h, občerstvení během dne (popcorn a palačinky v době od 11:00 do 17:00 h, dorty, zákusky a zmrzlina v době od 14:00 do 18:00 h), odpolední občerstvení (grilovaná masa a uzeniny, hranolky, saláty, ovoce) na terase restaurace v době od 14:30 do 16:00 h, noční občerstvení (sendviče, ovoce) v době od 23:00 do 01:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů (včetně kávy espresso) a koktejlů v barech a restauraci v době od 09:00 do 23:00 h, v lobby baru v době od 09:00 do 02:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 150 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 350 m od hotelu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky ALEXANDRIA GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

    Animace:

    Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
    Užijte si bohaté zázemí hotelu Belvedere Alexandria Club s našimi českými a bulharskými animátory v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou. Přímo v areálu hotelu pro Vás připraví nejrůznější zábavné aktivity, sportovní i nesportovní turnaje, převážně nevážně míněné hry a soutěže, které zpestří Váš den. Chybět nebude ani Karcoolčin dětský klub s programem speciálně navrženým pro děti. Pro ty je dále připravena oblíbená dětská diskotéka, po které se můžete těšit na zábavná představení pro malé i velké diváky připravované našimi českými a bulharskými animátory.

    Animační sezona: 27. 5. - 20. 9. 2024
    Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

    GPS:

    42.269124, 27.755679

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 25. 8. 2023 Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Bulharsko

    Poloha:

    Bulharsko se nachází v jihovýchodní části Evropy na Balkánském poloostrově. Nekonečné možnosti zábavy pro děti i dospělé plus ubytování v hotelech, které tvoří nejmodernější hotelovou síť v Evropě. A to vše za nízké ceny, to je dovolená v Bulharsku. Kromě dlouhých písečných pláží, kvalitního ubytování a dobrých cen však Bulharská riviéra zaujme i dalšími lákadly, pro českého turistu neméně důležitými při výběru dovolenkové destinace. Ano, mluvíme o jídle a pití. Bulharsko totiž nabízí jak vynikající víno a dobré pivo, tak skvělé kulinářské zážitky. Rozhodujícím faktorem, který z Bulharska činí jeden z nejvyhledávanějších cílů moře vyhledávajících turistů, jsou ale samozřejmě nekonečně dlouhé a přitom úžasně široké pláže se zlatým pískem, to je Bulharsko - skvělá dovolená u moře.

    Rozloha:

    111 000 km2

    Přírodní podmínky:

    Bulharsko je známé nejen svým krásným pobřežím s pozvolna se svažujícími písečnými plážemi, které jsou ideálním místem pro strávení letní dovolené, ale také horami, z nichž je nejvyšší pohoří Rila (Musala 2925 m), kde lze na druhé straně prožít velmi kvalitní zimní dovolenou.

    Počet obyvatel:

    7 300 000

    Hlavní město:

    Sofia (1 400 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Úředním jazykem je bulharština, lze se domluvit rusky, anglicky, německy i česky.

    Měna:

    Národní měnou je bulharský lev (BGN), který se dělí na 100 stotinek. V době uzávěrky katalogu byl kurz 1,95 BGN = 1 EUR.

    Ceny:

    Ceny jsou v Bulharsku v průměru o 10 % nižší než u nás. Platí však, že v hotelových komplexech jsou ceny služeb a zboží vyšší než v turisticky méně vyhledávaných místech.

    Platební karty:

    V bankách a ve vybraných hotelech a restauracích jsou přijímány všechny běžné druhy platebních karet jako např. VISA, MasterCard, American Express aj. a jejich používání je stále běžnější. Bankomaty se dnes nacházejí téměř všude, včetně středisek cestovního ruchu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V Bulharsku působí místní i mezinárodní společnosti zabývající se půjčováním aut. U místních firem je Vám auto zapůjčeno proti dokladům a sazby se pohybují od 30 EUR/den do 50 EUR/den podle typu auta. Mezinárodní autopůjčovny na bulharském trhu, např. Sixt, mají ve své nabídce auta vyšší kvality a lze si je půjčit pouze proti kreditní kartě, zároveň jsou jejich sazby vyšší. Půjčovny aut se nacházejí ve všech větších střediscích. CK Alexandria má v Primorsku a Carevu vlastní horská kola, která půjčuje za velmi výhodných podmínek. V ostatních střediscích lze využít místních služeb.

    Pláže:

    Pláže v bulharských střediscích jsou bezplatné. Platí se pouze za slunečníky a lehátka. Prakticky na všech plážích je bohatá nabídka vodních sportů, např. skútrů, windsurfingů, tobogánů, vodních kol apod. – vše za poplatek.

    Bulharsko

    Primorsko

    Lokalita:

    „Alexandria Vás vítá v Primorsku.“ Tato slova uvidíte pravděpodobně jako první při vjezdu do tohoto dynamicky se rozvíjejícího města, které se nachází cca 55 km od letiště v Burgasu. Za posledních několik let jsme tu udělali velký kus práce a bez přehánění lze říci, že Alexandria spolu se svými zákazníky nastartovala jeho růst. Přibyly krásné nové hotely, otevřela se spousta nových rodinných hotelů a výrazně se zlepšilo i tradiční ubytování v oblíbených penzionech.

    Primorsko se stalo českou oázou na bulharském pobřeží. Jedině zde najdete většinu nápisů a jídelníčků v restauracích v češtině. Provozujeme tu ČESKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM, v němž najdete českou knihovnu, můžete si zde objednat výlet, dokoupit stravovací služby v naší klubové restauraci nebo se jen zeptat na to, co Vás zajímá. Centrum je otevřeno šest dní v týdnu (pondělí - sobota) a šest dní v týdnu (pondělí - sobota) je otevřena i naše místní kancelář CK ALEXANDRIA.

    Primorsko je navíc rájem nejen pro milovníky relaxace na plážích, ale i pro ty z Vás, kteří chtějí dovolenou prožít aktivněji. Můžete si zde zapůjčit různé hry, horská kola či sportovní potřeby. Jako každý rok, i letos nabízíme DISCOVERY SCUBA DIVING (poznávací potápění) pro všechny, kteří chtějí nahlédnout pod mořskou hladinu pod vedením zkušeného instruktora.

    Naše nabídka ubytovacích kapacit v Primorsku je bezkonkurenční, některé z nich dokonce i vlastníme či provozujeme. Asi neznámější ze všech našich hotelů je legendární hotel Belvedere Alexandria Club, který v roce 2020 vstoupil do své nové éry. Již jedenáctým rokem provozujeme i hotel Žeravi Alexandria Club.

    O Váš ničím nerušený pobyt se zde bude starat řada našich zkušených průvodců a delegátů.

    Jsme velice potěšeni, že se nám v Primorsku podařilo zajistit pro české klienty výjimečné a kvalitní podmínky. V letovisku najdete restauraci, která slouží všem našim zákazníkům. Snídaně i večeře jsou podávány formou bohatého bufetu a naše nabídka polopenze je bezkonkurenční.

    AQUAPARK PRIMORSKO
    Aquapark Primorsko je určen pro všechny věkové kategorie a nabízí nejrůznější formy vyžití pro všechny milovníky vody a vodních radovánek. Každý si zde jednoduše najde „to své“, a to i méně zdatní plavci, a dokonce i neplavci. Svým návštěvníkům nabízí širokou škálu možností sportovního vyžití i aktivní relaxace. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, bazénů, vířivek, bazénů pro děti, ale také kavárny, restaurace, bary u bazénů a mnoho dalších atrakcí. Aquapark je tedy ideálním místem nejen pro vodní nadšence, ale i pro ty, kteří preferují relaxaci a odpočinek. Je to jednoduše místo, kde si celá rodina společně užije spoustu zábavy a legrace. Proč si tedy nezpestřit pobyt u moře alespoň jedním dnem v tomto vodním ráji? Budete bohatší o další nezapomenutelný zážitek.

    PLÁŽE
    Pláže v Primorsku (severní a jižní) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů, svažující se postupně do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky ALEXANDRIA GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků a lehátek, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

    Výlety

    Fakultativní výlety

    AQUAPARK AQUAPLANET

    Den plný zábavy, příjemných zážitků s řadou skluzavek, bazénů, kaváren, restaurací, barů a jiných nezapomenutelných atrakcí. Návštěvníci aquaparku mohou v areálu navštívit i sportovní halu a fitness.

    Poznámka: Níže uvedené ceny vstupenek a časy jsou pouze orientační, mohou se měnit.

    Ceny vstupenek:
    Celý den (od 10:00 do 19:00 h)do 30.6. a od 1.9.od 1.7. do 31.8.
    osoba vyšší než 130 cm35 BGN40 BGN
    osoba vyšší než 90 cm a menší než 130 cm23 BGN25 BGN
    osoba menší než 90 cmZDARMAZDARMA
    Půlden (od 14:00 do 19:00 h)
    osoba vyšší než 130 cm28 BGN30 BGN
    osoba vyšší než 90 cm a menší než 130 cm18 BGN20 BGN
    osoba menší než 90 cmZDARMAZDARMA
    Fakultativní výlety

    VÝLET DO NESEBRU

    Celodenní výlet do architektonické rezervace se starobylými kostely. Nesebr je ceněné historické městečko zapsané do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Do dnešní doby z něj dýchá duch romantiky a dávné exotiky. Zásluhu na neopakovatelné atmosféře městečka má nejen unikátní lidová architektura, ale i obyvatelstvo, jehož značnou část tvoří ještě potomci řeckých osadníků. Nesebr je také vyhledávaným místem umělců, především pouličních malířů a hudebníků. Celé hodiny můžete brouzdat klikatými uličkami, kolem kamenných a dřevěných domů a zahrádek osázených fíkovníky a vinnou révou, a prohlížet si v nesčetných galeriích obrazy, keramiku a další umělecké předměty, které na rozdíl od většiny přímořských středisek nejsou přizpůsobeny pouze lacinému vkusu.

    Orientační cena: dospělí: 65 BGN, děti od 2 do 12 let: 40 BGN

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO SOZOPOLU

    Půldenní (večerní v červenci a srpnu, odpolední v červnu a září) autobusový výlet do jednoho z nejstarších a nejúchvatnějších měst Bulharska - Sozopol, které leží na skalnatém poloostrově vulkanického původu. Stará část města byla vyhlášena architektonickou a historickou rezervací (dodnes jsou zde významné památky připomínající helénskou epochu). Její křivolaké úzké uličky vyzařují neopakovatelnou atmosféru a osobitost. Zástavbu tvoří množství původních domů z 18. a 19. století s podezdívkou a dřevěnými vysunutými patry těsně semknutými jeden k druhému. Malebná zákoutí, tiché hospůdky na útesu nad vlnami, umělci vystavující v galeriích na ulici svá díla, staré ženy vytvářející přímo před Vašima očima nádherné pletené či háčkované ubrusy – neopakovatelné městečko Sozopol.

    Orientační cena: dospělí: 45 BGN, děti od 2 do 12 let: 30 BGN.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO SOZOPOLU S PLAVBOU LODÍ

    Hodinová plavba (v odpoledních hodinách) lodí sozopolským zálivem a večerní návštěva jednoho z nejstarších a nejúchvatnějších měst Bulharska - Sozopol, které leží na skalnatém poloostrově vulkanického původu. Stará část města byla vyhlášena architektonickou a historickou rezervací (dodnes jsou zde významné památky připomínající helénskou epochu). Její křivolaké úzké uličky vyzařují neopakovatelnou atmosféru a osobitost. Zástavbu tvoří množství původních domů z 18. a 19. století s podezdívkou a dřevěnými vysunutými patry těsně semknutými jeden k druhému. Malebná zákoutí, tiché hospůdky na útesu nad vlnami, umělci vystavující v galeriích na ulici svá díla, staré ženy vytvářející přímo před Vašima očima nádherné pletené či háčkované ubrusy – neopakovatelné městečko Sozopol.

    Orientační cena: dospělí: 65 BGN, děti od 2 do 12 let: 50 BGN.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO VARNY S NÁVŠTĚVOU DELFINÁRIA

    Celodenní výlet do přístavního města Varny, které je právem označováno za perlu Černomořského pobřeží. Svým návštěvníkům nabízí nejen krásnou písčitou pláž, bohatou historii, mnoho muzeí, památek a dalších zajímavostí, ale také dlouhé bulváry lemované obchody, restauracemi, bary a kavárnami. Program výletu zahrnuje prohlídku města, návštěvu představení delfinária (unikátní delfíní show) a procházku přímořským parkem (park, který založil český botanik Anton Novák). To vše v doprovodu průvodce CK Alexandria.

    Orientační cena: dospělí: 95 BGN, děti od 2 do 12 let: 75 BGN.

    Fakultativní výlety

    JEDNODENNÍ VÝLET DO ISTANBULU

    Výlet za poznáním i nákupy. Krátký pobyt v Istanbulu Vám dává možnost seznámit se s historickým centrem evropské části města a zažít atmosféru tureckého trhu s neodmyslitelným smlouváním.

    Orientační cena za osobu: 105 EUR

    Poznámky:
    • V ceně není zahrnuto vstupné do jednotlivých památek.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Občané ČR mohou vycestovat pouze s platným cestovním pasem.
    • Platnost pasu - minimálně 6 měsíců po návratu, bezvízový režim.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 EUR = 24,57 CZK.
    • Minimální počet pro uskutečnění výletů je 20 osob.
    • Změna programu vyhrazena.

    Fakultativní výlety

    DVOUDENNÍ VÝLET DO ISTANBULU

    Dvoudenní výlet za poznáním i nákupy. Krátký pobyt v Istanbulu Vám dává možnost seznámit se s městem, místní kuchyní a zažít atmosféru tureckého trhu s neodmyslitelným smlouváním.

    Orientační cena za osobu: 185 EUR

    Poznámky:
    • V ceně není zahrnuto vstupné do jednotlivých památek.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Občané ČR mohou vycestovat pouze s platným cestovním pasem.
    • Platnost pasu - minimálně 6 měsíců po návratu, bezvízový režim.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 EUR = 24,57 CZK.
    • Minimální počet pro uskutečnění výletů je 20 osob.
    • Změna programu vyhrazena.

    Fakultativní výlety

    REZERVACE STRANDŽA - ŘEKA VELEKA

    Půldenní (odpolední) výlet do přírodní rezervace Strandža. Řeka Veleka je nedílnou součástí přírodního parku Strandža, pramení na území Turecka a ústí do Černého moře. Obzvláště nádherné je ústí řeky, řeka musí obkroužit dlouhý pobřežní pás písku předtím, než se dostane do moře. Podle místních legend se kolem řeky Veleky dosud skrývají neobjevené zlaté poklady. Součástí výletu je projížďka na motorových člunech proti proudu řeky Veleka kolem populace želv kaspických až do rododendronového parku a zpět k ústí řeky Veleka. Svůj volný čas (zhruba dvě hodiny) můžete využit ke koupání či opalování na pláži při ústí řeky.

    Orientační cena: dospělí: 70 BGN, děti od 2 do 12 let: 50 BGN

    Fakultativní výlety

    PŘÍRODNÍ REZERVACE ROPOTAMO

    Příjemný půldenní výlet lodí po řece Ropotamo. Řeka Ropotamo pramení v pohoří Strandža a ústí do Černého moře. Je dlouhá asi 50 km a široká 30 až 50 m. Její ústí je hluboké 4 - 6 m. Ropotamo uchvátí každého svým rostlinstvem, klidnou vodou a pobřežními dunami při svém ústí. Protéká džunglí nejrůznějších rostlin, košatých stromů, kolem padlých dubů a odumřelých větví, které svými chapadly výhrůžně trčí nad hladinou. Název řeky je řeckého původu a v překladu znamená tekoucí voda.

    Orientační cena: dospělí: 50 BGN, děti od 2 do 12 let: 35 BGN

    Fakultativní výlety

    JEEP SAFARI

    Nevšední zážitek plný adrenalinu, na který se nezapomíná. Výlet džípem do přírodní rezervace Strandža, lodí přes řeku Ropotamo, návštěva thrácké svatyně Beglik Taš a večeře pod širým nebem.

    Orientační cena: dospělí: 95 BGN, děti od 2 do 12 let: 80 BGN

    Fakultativní výlety

    RYBOLOV

    Milovníci rybolovu mají jedinečnou možnost si vyzkoušet lov na moři při východu slunce. V relaxační atmosféře můžete rybařit bez předchozích znalostí a samozřejmě se i se svými úlovky vyfotit. Zapomenete na všední starosti a načerpáte síly na další horké odpoledne na pláži. Během plavby můžete zahlédnout černomořské delfíny a vykoupat se v moři daleko od pevniny. Potřebné příslušenství Vám bude poskytnuto na místě v přístavišti.

    Orientační cena za osobu: 45 BGN

    Fakultativní výlety

    MYS MASLEN NOS - LODNÍ VÝLET S PIKNIKEM

    Po zhruba patnáctiminutové plavbě se vylodíte v zátoce na začátku chráněné krajinné oblasti. Na mušličkové pláži se koná piknik. Před vynikajícím obědem můžete využit svůj volný čas ke koupání, šnorchlováni či opalování (slunečníky a lehátka zdarma).

    Orientační cena: dospělí: 75 BGN, děti od 2 do 12 let: 55 BGN

    Fakultativní výlety

    SOZOPOL - LODNÍ VÝLET S PIKNIKEM

    Plavba lodí sozopolským zálivem k malému ostrovu, kde na Vás bude čekat vynikající oběd. Svůj volný čas můžete využit ke koupání a opalování.

    Orientační cena: dospělí: 85 BGN, děti od 2 do 12 let: 65 BGN

    Fakultativní výlety

    ZÁLIV ALJA - LODNÍ VÝLET S PIKNIKEM

    Plavba lodí podél pobřeží s vynikajícím obědem na palubě a pobytem na mušličkové pláži v zálivu Alja. Svůj čas můžete využit ke koupání, šnorchlováni či opalování na pláži, případně si můžete zarybařit, projet se na kajaku nebo si vylovit mušli do sbírky.

    Orientační cena: dospělí: 60 BGN, děti od 2 do 12 let: 40 BGN

    Fakultativní výlety

    PLAVBA LODÍ FAITH

    Dobrodružství, na které se jen tak nezapomíná. Zábavná plavba pirátskou lodí ke kitenskému zálivu a zpět.

    Orientační cena: dospělí: 20 BGN, děti od 2 do 12 let: 15 BGN

    Fakultativní výlety

    ROMANTICKÁ PLAVBA

    Líbilo by se vám sledovat západ slunce z výletní lodi? Zažijte skutečnou, neopakovatelnou romantiku na plavbě lodí Faith. A to vše si můžete užít se sklenicí šampaňského a ovocem.

    Orientační cena: dospělí: 25 BGN, děti od 2 do 12 let: 17 BGN

    Fakultativní výlety

    FOTOPLAVBA

    Patříte mezi nadšence, kteří se ze svých cest vrací vždy s velkým množstvím fotek? Zabalte svou fototechniku a vydejte se na devadesátiminutovou plavbu lodí podél pobřeží. Z paluby lodi prostřednictvím objektivu poznáte zajímavá místa a romantická zákoutí (např. pláž Perla, mys Maslen Nos. mys Beglik Taš, záliv Svata Paraskeva aj.).

    Orientační cena: dospělí: 35 BGN, děti od 2 do 12 let: 20 BGN

    Fakultativní výlety

    POTÁPĚNÍ

    Spojte Váš pobyt v Bulharsku s nezapomenutelnými zážitky pod mořskou hladinou. V rámci Vaší dovolené si můžete vyzkoušet potápění s přístrojem pod vedením zkušeného instruktora v programu pro začátečníky i pokročilé.

    Orientační cena za osobu: 100 BGN









    DŮLEŽITÉ INFORMACE:
    • O kompletní nabídce výletů a cenách vás bude informovat delegát v místě pobytu.
    • Pro členy ALEXANDRIA BONUS KLUBU poskytujeme slevy z cen fakultativních výletů.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Kurz ČNB ke dni 10. 01. 2024: 1 BGN = 12,56 CZK.
    • Upozorňujeme na skutečnost, že může dojít ke změně v programu výletu nebo z důvodu nenaplnění minimální kapacity i k jeho zrušení. • Minimální počet pro uskutečnění výletu je 20 osob.
    • Výlety se platí v místní měně a jsou provázeny česky nebo slovensky mluvícím průvodcem cestovní kanceláře ALEXANDRIA

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    9,3 velmi dobré - skvělé
    1413 hodnocení
    Kvalita ubytování9.6
    velmi dobré - skvělé
    Stravování9
    skvělé
    Vybaveni a služby hotelu9.4
    velmi dobré - skvělé
    Úklid v hotelu9
    skvělé
    Personál hotelu9.3
    velmi dobré - skvělé